Patra News
Slider Ελλάδα

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα: Θα μπορούσε να ήταν ο παππούς μας και η γιαγιά μας…

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με αυτή τη φωτογραφία. Το δράμα των πυρόπληκτων από τη φωτιά στην Εύβοια αποτυπώνει γλαφυρά μια φωτογραφία μέσα από το φέρι μποτ που βρίσκεται στο Πευκί γεμάτο ανθρώπους σε περίπτωση που χρειαστεί εκκένωση της περιοχής αν πλησιάσει απειλητικά το πύρινο μέτωπο.
Πρωταγωνιστές ένας 89χρονος και η 87χρονη σύζυγός του οι οποίοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη δραματική κατάσταση από τη φωτιά στην Εύβοια. Η περιγραφή της φωτογραφίας από των φωτογράφο Κώστα Τσιρώνη από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τα λέει όλα: «Ο Γεώργιος Λιάκος 89 ετών και η σύζυγός του Παρισσώ Λιάκου 87 ετών, κάτοικοι του χωριού Πευκί, περιμένουν μαζί με το σκυλάκι τους Bella, στο κατάστρωμα φέρι μποτ το οποίο βρίσκεται σε αναμονή στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση του χωριού κατά τη διάρκεια δασικής πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021»
Οι φλόγες μπήκαν το απόγευμα της Κυριακής στις Γούβες και στο Πευκί καίγοντας σπίτια και αναγκάζοντας τους κατοίκους να μεταφερθούν προς την παραλία, από όπου αποχώρησαν με φέρι μποτ.

Παρόμοια Άρθρα

Συγκινεί ο Χρ. Πατούχας με την απάντησή του

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Μεταφέρεται από την Μιχαλακοπούλου στην Αγ. Ανδρέου! Δείτε γιατί!

Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος – Τί γιορτάζουμε σήμερα

Δημητρίου