Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Γ. Λυμπέρης (δήμαρχος Ηλιδας): Κατάπτυστα όσα είπε ο Δούκας

Αστραψε και βρόντηκε ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης για τις δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα παρουσία του πρώην υπουργού αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού.

«Δεν είναι υπερβολή, αν χαρακτηρίσω κατάπτυστα, όχι απλά απαράδεκτα, αυτά που ειπώθηκαν. Λέω δεν είναι υπερβολή διότι δικαιούμαι ναι έχω αναφορά 15 χρόνια πριν το 2007 καθώς ήμουν σε εκείνη τη συνάντηση στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας όταν κατέβηκε ως υφυπουργός Οικονομικών τότε ο κ. Δούκας, με τις βαλίτσες όπως είπε.

Και βέβαια δεν μπορεί παρά να είναι κατάπτυστη η αναφορά για «εποποιία» των τότε ιθυνόντων υφυπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης, οι οποίοι τι έκαναν εξαγόρασαν συνειδήσεις σε καμένους και απελπισμένους ανθρώπους δίνοντάς τους, 3000 ή 5000. Δεν τα λέω τώρα αυτά διότι ατυχώς κάποιοι «φίλοι» μου, με έβαλαν απέναντι ότι δέχομαι πυρά από τους συναδέλφους μου αυτοδιοικητικούς, σε σχέση με τον κ. Δούκα.

Ο κ. Δούκας πριν ένα μήνα ήρθε ως δήμαρχος Σπάρτης για να υπογράψουμε ένα συμφωνητικό ότι θα φέρει 2.500 τόνους απορριμμάτων των πολιτών της Σπάρτης, κατόπιν εκτάκτου ανάγκης που είχε κηρύξει ο υπουργός περιβάλλοντος όπως ορίζει ο νόμος.

Εγώ ήμουν αυτός που ανάγκασε τον κ. Δούκα τον Αύγουστο του 2007, να φύγει άρον-άρον μέσα από το αμφιθέατρο της Νομαρχίας. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, απλώς να σας παραπέμψω στο ότι σηκώθηκα και είπα τότε μέσα στο αμφιθέατρο για τυμβωρύχους και για εξαγορά συνειδήσεων, κτλ.

Το «εγώ» μην το πάρετε εγωιστικό καθώς τότε ήμουν πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ηλείας και με αυτή την ιδιότητα μίλησα. Νομάρχης ήταν ο Καφύρας. Για εμένα είναι κατάπτυστη αυτή η αναφορά, καθώς μου ξυπνά μνήμες, στεναχώριες και φόρτιση που είχαμε όλοι τότε με τους νεκρούς, η οποία έφερε τον εξευτελισμό των 3000».

 

Παρόμοια Άρθρα

Σέρρες: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες μπροστά σε πρατήριο βενζίνης

Γιώργος Αθανασόπουλος

Παρολίγο σύρραξη σε Γυμνάσιο στη Γαστούνη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εκτακτη ενημέρωση από τον δήμο Πατρέων: Προσοχή το Σάββατο λόγω καιρού

Χρήστος Βεργαναλάκης