Patra News
Slider Ελλάδα

Για δολοφονική επίθεση στην κόρη της από τον νταή ταβερνιάρη μιλάει η μάνα της 43χρονης αστυνομικίνας

Με τραύματα και μώλωπες παντού στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα της μεταφέρθηκε η 43χρονη αστυνομικός στο νοσοκομείο της Λάρισας. Έφθασε ένα βήμα πριν τον θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 52χρονο σύζυγό της.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια τους έλειπαν σε κατασκήνωση.

«Σχεδόν όλα τα κόκαλα του προσώπου της σπασμένα, σπασμένα δόντια, μύτη, ζυγωματικά, σαγόνι, πλευρά, νεφρό, σπλήνα. Πήγε με πίεση 5 κι οι γιατροί έδωσαν μάχη στην ανάνηψη να την κρατήσουν στη ζωή. Τέτοια παραμόρφωση σώματος 28 χρόνια στην υπηρεσία δεν έχω δει», ανέφερε ο Θανάσης Νταβούρας, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας.

Η αξιωματικός της αστυνομίας είχε αποφασίσει, λίγο πριν καταλήξει παραμορφωμένη κι αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, να ανακοινώσει το τέλος του γάμου της στον άνδρα που την κακοποιούσε συστηματικά, όπως αναφέρει η ίδια της η μητέρα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εκείνος άρχισε να τη χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές και να τη σέρνει από τα μαλλιά.

Οι εκκλήσεις για βοήθεια ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά. Μια γυναίκα από το ίδιο κτίριο ήταν εκείνη που δεν έχασε χρόνο, ανέβηκε στο διαμέρισμα, χτυπούσε την πόρτα και φώναζε στον 52χρονο να μην την αγγίζει, ενώ ήδη είχε καλέσει την Αστυνομία.

Η μητέρα της 43χρονης συγκλονίζει. «Μαύρισε η ψυχή μου’ μου έλεγε συνέχεια, όμως δεν έφευγε, μέχρι που τελικά το πήρε απόφαση.

Της έκανε ‘πόλεμο’ για να γίνεται πάντα το δικό του. Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Τη ζήλευε πολύ και η κόρη μου φοβόταν.

Περνούσε πολύ δύσκολα μαζί του αλλά έκανε υπομονή για τα παιδιά. Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να τον αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο».

«Αν δείτε το σπίτι θα φρικιάσετε. Αίματα, σπασμένα δόντια, την χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, η γυναίκα έκανε εμετό, την έσερνε από τα μαλλιά, δολοφονική επίθεση», συμπλήρωσε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας.

 

Παρόμοια Άρθρα

Μια φοβερή παράσταση στην Πάτρα

Δημητρίου

Διευθυντής του Ιδρύματος Αγάπης Μέλαθρον “Ο Άγιος Χαράλαμπος”, στο Αίγιο, ο π. Στυλιανός Καπράλος

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στον αέρα το Νοσοκομείο Κρεστένων, γιατί δεν φτάνει το προσωπικό…

Χρήστος Βεργαναλάκης