Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Βόμβα Ανδρέα Μαζαράκη: Παίρνουν δείγμα από ασθενείς με κορονοϊό και το παρουσιάζουν για δικό τους για να μην κάνουν εμβόλιο

 

Μετά τις καταγγελίες της Αννας Μαστοράκου, έρχονται και οι καταγγελίες του Ανδρέα Μαζαράκη για υγειονομικούς που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο και δε θέλουν παράλληλα να περάσουν σε καθεστώς αναστολής εργασίας. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας και γνωστός καρδιολόγος της Πάτρας, λέει ότι διερευνώνται περιστατικά συναδέλφων του σε νοσοκομεία της χώρας, οι οποίοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο και προσπάθησαν να εμφανιστούν θετικοί στον κορονοϊό για να παραμείνουν στα καθήκοντά τους και να μην περάσουν σε αναστολή.

“Υπάρχουν περιπτώσεις – ελάχιστες – που διευρενούνται. Για να αποφύγουν την αναστολή των καθηκόντων τους προσποιούνται ότι έχουν νοσήσει, παρουσιάζοντας ένα θετικό τεστ.

Παίρνουν δείγμα από ασθενείς με κορονοϊό και το παρουσιάζουν με τα δικά τους στοιχεία και έτσι για έξι μήνες δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο”, αναφέρει ο κ. Μαζαράκης.

Ο κ. Μαζαράκης αναφέρει: “Είναι δύσκολο να πέσει στην αντίληψη κάποιου κάτι τέτοιο, όμως εφόσον αυτό συμβεί πρέπει άμεσα να καταγγελθεί στους αρμόδιους και να ακολουθήσει επαλήθευση του δείγματος μέσω DNA.”

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Πάτρα-κορονοϊός: Παραμένει χαμηλή η ηλικία των κρουσμάτων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πύργος: στη φυλακή οι 4 κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης…

Κορονοϊός: Οι ΗΠΑ κάνουν δώρο 750.000 δόσεις εμβολίου στην Ταϊβάν

Δημητρίου