Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Βαρύ πένθος για τον εισαγγελέα Γιώργο Τσιρώνη, πολλά ερωτηματικά για το Astra Zeneca…

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια του εισαγγελέα Εφετών, Γεωργίου Ανδρ. Τσιρώνη, που έδινε μάχη για τη ζωή του από τον περασμένο Απρίλιο.

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 60 ετών σκορπίζοντας θλίψη στο οικογενειακό του περιβάλλον. Για μεγάλη απώλεια έκανε λόγο ο δικαστικός κόσμος.
Η περίπτωση του Γεωργίου Τσιρώνη είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ τον περασμένο Απρίλιο όταν ξεκίνησε και η περιπέτεια της υγείας του. Όπως μας ανέφερε μέλος της οικογένειάς του, όντας ένθερμος υποστηρικτής του εμβολιασμού, πήγε και εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca. Δεκατέσσερις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των οικείων του, άρχισε να αισθάνεται κόπωση και εξάντληση και εμφάνισε και θρομβώσεις. Αμέσως η σύζυγός του, Τασία, τον μετέφερε στο Ολύμπιον όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του η οποία επιδεινώθηκε με την ανακοπή που υπέστη.

Οι γιατροί του θεραπευτηρίου τον επανέφεραν, ωστόσο έπεσε σε κωματώδη κατάσταση και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ακολούθως μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του «Αγίου Ανδρέα» όπου μετά από κάποιο διάστημα νοσηλείας οι γιατροί διέγνωσαν ότι από παθολογικής απόψεως δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα αλλά παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση.

Η οικογένειά του αποφάσισε να διακομιστεί στη Μονάδα Αποκατάστασης του Ολύμπιον με την ελπίδα ότι θα κερδηθεί η μάχη της επαναφοράς του. Τελικά όμως υπέστη πνευμονική εμβολή και κατέληξε.
Τον περασμένο Απρίλιο, είχε καταγραφεί από τον ΕΟΦ ως περιστατικό εμβολιαστικής παρενέργειας και μάλιστα οι γιατροί του Ολύμπιον είχαν στείλει εγκαίρως κίτρινη κάρτα.

Η αγαπημένη του σύζυγος Τασία, ο γιος του Ανδρέας, ο πατέρας του Ανδρέας, τα αδέλφια του Ειρήνη και Κωνσταντίνος Ανέστη και Αγνή και Νικόλαος Σπηλιωτόπουλος μαζί με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους θα του πουν το ύστατο χαίρε, στις 11 το πρωί στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Βραχνεΐκων.

 

Παρόμοια Άρθρα

Πένθος στο Φροντιστήριο «Ανοδος» στην Πάτρα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Βοήθησαν στον Επιτάφιο στην Αγία Τριάδα

Δημητρίου

Μπλόκο από Ρομά: Αποκλεισμένη για ώρες η Εθνική Οδός από τη Γαστούνη μέχρι τα Λεχαινά

Χρήστος Βεργαναλάκης