Patra News
Slider Ελλάδα

Αυτό είναι το επιτελικό κράτος; Χιλιάδες πολίτες καταριούνται την…τύχη τους, εγκλωβισμένοι στην Αθηνών-Κορίνθου για 7 ώρες

Πρωτοφανές κομφούζιο έχει προκληθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, από τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά το μεσημέρι σε βυτιοφόρο που μεταφέρει περισσότερους από 7 τόνους υγραέριο, ενώ βρισκόταν λίγο πριν από το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Ως αποτέλεσμα, στην περιοχή από νωρίς το μεσημέρι έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων, με τους οδηγούς να εκφράζουν δικαιολογημένα την αγανάκτησή τους για την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν.

Παρατημένοι (μόνο κάτι μπουκαλάκια νερό τους μοιράζουν), εξουθενωμένοι και οργισμένοι.

Πριν από λίγη ώρα, πάντως, ξεκίνησε, η διαδικασία «μετάγγισης» του εξαιρετικά εύφλεκτου φορτιού από το καμένο βυτιοφόρο σε άλλο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να αναφέρει ότι, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με βάση το Πρωτόκολλο Ενεργειών και την παρουσία τεχνικού ασφαλείας.

Οι οργισμένες αντιδράσεις κάποιων από τους εγκλωβισμένους οδηγούς στα social media έφεραν ένα κάποιο αποτέλεσμα, καθώς εδώ και λίγη ώρα άνδρες της τροχαίας και της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν να μοιράζουν νερά στον κόσμο που ταλαιπωρείται απίστευτα εν μέσω ζέστης.

Για την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή έκρηξης, λόγω ενδεχόμενης διαφυγής υγραερίου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου:

Από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο

Από το ύψος των διοδίων Ελευσίνα στο ρεύμα προς Κόρινθο

Από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

  • «Είμαστε με 37 βαθμούς, μου τελειώνουν τα καύσιμα γιατί αναγκάζομαι να ανάψω το κλιματιστικό». Μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό που συνέβη όταν ένας οδηγός μπήκε στη ΛΕΑ. «Για να καταλάβετε, είναι τέτοιος ο εκνευρισμός, που όταν ένας οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του στη ΛΕΑ, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι, – ήταν ένας ηλικιωμένος με τη γυναίκα του και την κόρη του- τους σταματήσανε πιο κάτω και του σπάσανε τα τζάμια» ανέφερε και σημείωσε ότι στους εγκλωβισμένους οδηγούς είναι και μια έγκυος γυναίκα 9 μηνών, ενώ στο σημείο βρίσκονται και πολλά μικρά παιδιά.

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΚΕ Αχαϊας τα βάζει με… δημοσιογράφο λόγω Ισραήλ – Τσιμουδιά όμως για τα εγκλήματα της Χαμάς!

Κηδεύονται το απόγευμα στο Σαραβάλι πατέρας και γιος Φωτόπουλος…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η «Νίκη» εξέπληξε και στην Αχαϊα, τι λέει ο εκπρόσωπός της

Χρήστος Βεργαναλάκης