Patra News
Slider Ελλάδα

Απίστευτη καταγγελία για λεωφορείο του ΚΤΕΛ που έπιασε φωτιά: «Το χειρότερο λεωφορείο των χειρότερων ΚΤΕΛ της χώρας»

Θρίλερ για τους επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες το απόγευμα της Κυριακής  στην οδό Πρίφτη στο Μαρκόπουλο.

Οι επιβάτες πρόλαβαν να βγουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, το λεωφορείο καταστράφηκε από την πυρκαγιά.

«Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με πολίτες μέσα. Ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν ακόμη τέτοια χάλια λεωφορεία. Ευτυχώς όλα καλά», έγραψε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Κωνσταντίνος Οικονόμου έγραψε στα social media: «Το χειρότερο λεωφορείο των χειρότερων ΚΤΕΛ της χώρας, πήρε φωτιά μέσα στο Μαρκόπουλο και λίγο έλειψε να καούμε ζωντανοί, δεν είχε ούτε έναν πυροσβεστήρα, η φωτιά σβήστηκε πρώτα με τα λάστιχα από τα σπίτια και τους πυροσβεστήρες της απέναντι πολυκατοικίας, ευτυχώς είχαν προλάβει να κατέβουν οι επιβάτες, ο ιδιοκτήτης κυκλοφορεί αυτό το χρέπι έχοντας 50 καταγγελίες στην πλάτη του, άμεση η επέμβαση της πυροσβεστική όπως πάντα, αστική συγκοινωνία ΑΥΡΙΟ για να μετακινούμαστε σαν άνθρωποι, αυτό το λεωφορείο κουβαλάει ΜΑΘΗΤΕΣ!!!».

Παρόμοια Άρθρα

Ο Φωκίων Ζαΐμης για τον σύγχρονο Ευρωπαίο ηγέτη

Δημητρίου

Πύργος: του πούλησε τροχοβίλα για 3 χιλιάρικα, αλλά δεν έστειλε ποτέ το εμπόρευμα στον αγοραστή!

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΘΡΥΛΩΝ ΣΤΟ ΡΙΟΝ: ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΗΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος