Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ανοιξε πυρ ο Πετράκος κατά της Κυβέρνησης για το λοκ ντάουν: Ποιό το νόημα της νυχτερινής απαγόρευσης εκτός από το να μας θυμίζει ότι έχουμε Χούντα;

 

Φαρμακερή επίθεση εξαπέλυσε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος (Αναπλ. Γραμματέας – Εκπρόσωπος Κ.ΕΛ.ΑΝ του Γιώργου Τράγκα) προς την Κυβέρνηση, με αφορμή τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την Αχαϊα.
Η τοποθέτηση του Γρ. Πετράκου:
Με το που άρχισαν να κλείνουν την πόρτα πίσω τους φεύγοντας οι τουρίστες, η ανθελληνική κυβέρνησή μας άρχισε και πάλι να πνίγει τους Έλληνες. Εργαλειοποιώντας τα 110.000 (!) test που διενεργούνται τη μέρα, κυρίως σε νέους που ταξιδεύουν στα νησιά, ορίζουν αυθαίρετα όρια κρουσμάτων (στην πραγματικότητα νέων υγιών ανθρώπων θετικών στο Rapid Test), πάνω από τα οποία επιβάλλονται τα λεγόμενα mini lockdown σε ολόκληρους νομούς.
Έτσι, ξεκίνησαν με τη Μεσσηνία και το Ηράκλειο, τάχα μου για μία εβδομάδα (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού) και σήμερα το πρωί αιφνιδίως προσέθεσαν στη μαύρη λίστα την Αχαΐα και την Ηλεία.
Ξεδιάντροπα παραδέχτηκαν πως δεν αγγίζουν ακόμα κάποια νησιά με μεγαλύτερη θετικότητα, μιας και έχουν ακόμα τουρίστες(!!!).
Ας δούμε όμως τί στα αλήθεια περιλαμβάνει αυτό το mini lockdown. Κανένα απολύτως Υγειονομικό μέτρο!
Κανένα μέτρο γενικώς! Όλα λειτουργούν κανονικά, όλες οι εργασίες και υπηρεσίες. Συνεχίζεται το στοίβαγμα στα αστικά λεωφορεία και στις ουρές! Ούτε καν μάσκες που έλεγαν σε εξωτερικούς χώρους!
Με τρομερή έκπληξη παρατηρούμε ότι το μόνο που αλλάζει όταν μία περιοχή μπαίνει στο κόκκινο είναι η απαγόρευση της μουσικής από παντού και η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα! Μέτρο άλλωστε που εφαρμόζουν και οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν…
Η προοδευτική μας Ισλαμοποίηση προχωράει ακάθεκτη, θέτοντας τη μουσική, την κατεξοχήν Τεχνη που απαλύνει τα βάσανα των Ελλήνων και βάζει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα τους, υπό διωγμό!
Αυτές οι απαγορεύσεις είναι φανερό πως δεν αποτελούν Υγειονομικό μέτρο αλλά στοχεύουν στον εκβιασμό των νέων μέσω της διασκέδασης, στη δολοφονία του κλάδου της εστίασης και τη δημιουργία ενός μαύρου κλίματος πένθους σε όλη τη χώρα!
Η Τέχνη, η μουσική, το τραγούδι και γενικά η διασκέδαση θεωρούνται πλέον – όπως πάντα στα ολοκληρωτικά καθεστώτα- μη αναγκαία, μη απαραίτητα και επικίνδυνα!
Και ερωτώ… Ποιά επιστημονική μελέτη επικαλούνται τα μέλη της επιτροπής, η οποία αποδεικνύει ότι η εξαφάνιση της μουσικής -και μόνον- μειώνει την εξάπλωση της επιδημίας;;;;
Μήπως δεν είναι πρόταση της επιτροπής αλλά καθαρά πολιτική απόφαση;;;
Ποιά τα κίνητρα μιας τέτοιας στοχοποίησης;;;
Και επιτέλους ποιό το νόημα της νυχτερινής απαγόρευσης εκτός από το να μας θυμίζει ότι έχουμε Χούντα;
Κυκλοφορώντας σε μια πόλη σαν την Πάτρα κατά τη διάρκεια της ημέρας κάποιος παρατηρεί τρομερούς συνωστισμούς παντού! Στα μέσα μεταφοράς, στους δρόμους, στα καταστήματα, στις υπηρεσίες, στις επιχειρήσεις. Όλη η πόλη είναι έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας! Μετά τα μεσάνυχτα, έξω δεν κυκλοφορεί ούτε το 1% του πληθυσμού τις καθημερινές και κάπου γύρω στο 5% το Σάββατο.
Ποιά μελέτη μας δείχνει ότι αν απαγορεύσουμε την κυκλοφορία και την εργασία σε αυτό το ελάχιστο ποσοστό του πληθυσμού, θα έχουμε ανάσχεση του επιδημιολογικού κύματος;;;
Μήπως οι κύριοι δυνάστες μας αυτοσχεδιάζουν; Μήπως εξαντλούν το σαδισμό τους επάνω στους ήδη εξαντλημένους Έλληνες;;;
Καλούμε τους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους, τους καλλιτέχνες και όποιον αισθάνεται ακόμα ελεύθερος άνθρωπος να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας και να δείξει την αντίθεση του στην Ταλιμπανοποίηση της κουλτούρας μας και στην καταστροφή του μεγάλου κλάδου της εστίαση και ψυχαγωγίας!

 

Παρόμοια Άρθρα

Πένθος στην Παρασκευή Αιγιάλειας για το χαμό 48χρονου…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πάνω που θα άνοιγε ψυχιατρείο, πέθανε από καρδιά μόλις στα 45 του!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αρχηγική κάθοδος του Ανδρέα Λοβέρδου στην Πάτρα