Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αδιανόητη «αποκάλυψη»-καταγγελία στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: Το Pick Πάτρας δεν είχε άδεια για θεατές!!!

Σοβαρές καταγγελίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός 6χρονου στην Πάτρα, όταν στον αγώνα Pick Πάτρας ένα από τα οχήματα έπεσε πάνω του.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega “Live News”, του Νίκου Ευαγγελάτου, o αγώνας δεν ήταν δηλωμένος λόγω κορoνοϊού σαν κανονική αθλητική εκδήλωση με θεατές. Η εκδήλωση δηλαδή δεν είχε άδεια για θεατές και έτσι στήθηκε μια πίστα στο κέντρο της Πάτρας, υποτίθεται έρημη, και όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν από τα κάγκελα, βαφτίστηκαν διερχόμενοι.

Μέσα σ’ όλα όμως έχει προκύψει θέμα και με τα ασφαλιστήρια. Στον κανονικό αγώνα καρτ που έγινε στην ίδια πίστα, ίσχυε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Ομοσπονδίας, όμως στην επίμαχη επίδειξη με τα ηλεκτρικά καρτ δεν ίσχυε το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και μια σοβαρότατη καταγγελία διασώστη του ΕΚΑΒ για τις σκηνές που ακολούθησαν μετά το ατύχημα, αφού όπως λέει όταν ζήτησε από τους διοργανωτές να πλησιάσει στον χώρο που τραυματίστηκε το παιδί, εκείνοι δεν τον άφηναν να προσεγγίσει.

“Ο κόσμος που βρισκόταν γύρω άρχισε να απορεί και να εξοργίζεται. Του είπα ‘σε παρακαλώ άφησέ με, υπάρχει ανάγκη να μπω’. Δεν μου απάντησε. Ρώτησα τον υπεύθυνο γιατί δε με άφησε να μεταβώ στον τόπο του συμβάντος. Εκείνη την στιγμή, γύρισε προς το μέρος μου ο κύριος … πιάνοντάς με από τους ώμους και φωνάζοντάς μου, με έντονο ύφος και σπρώχνοντάς με ‘πίσω, πίσω στη θέση σου, ακούς τι σου λέω;’ Σεβόμενος την ιδιότητά μου, δεν του απάντησα και αποχώρησα” υποστηρίζει ο διασώστης.

 

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Αϊβαλής: «Για μας το Νότιο Διαμέρισμα και οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου είναι προτεραιότητα» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σοκ: καθηγητής πήγαινε για ιδιαίτερα μαθήματα σπίτι της και ασελγούσε σε 14χρονη μαθήτριά του

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δείτε σε ποιες περιοχές χαλάει ο καιρός με καταιγίδες και κεραυνούς

Χρήστος Βεργαναλάκης