Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αμαλιάδας βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και ετοιμάζονται να βγουν με τα τρακτέρ στους δρόμους μέσα στις επόμενες μέρες, αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Ηλεία, μετά και τη σύσκεψη που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων στην Αμαλιάδα.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Καρδαμά, Πηνείας, Αμαλιάδας και του Αγροτοκτηνοτροφικού της περιοχής, που συμφώνησαν να προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, στον Πύργο, το πρωί αλλά και σε συγκέντρωση με τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στον κόμβο της Μαραθιάς, την Δευτέρα 7 Φλεβάρη.

Εκφράστηκε παράλληλα, η θέληση για συνέχιση των δράσεων της ΟΑΣ και των Συλλόγων, τόσο για ενημέρωση των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων, όσο και για την οργάνωση της πάλης τους, σε συντονισμό και με τους συναδέλφους τους στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτά, μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη στον Πύργο, προκειμένου να συμμετάσχουν σύλλογοι και αγροτοκτηνοτρόφοι από την νότια Ηλεία, αλλά και για να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις σε όλο το νομό.

«Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, όξυνε τα προβλήματά μας, ακολουθώντας την πορεία που είχαν οι προηγούμενες των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.α. με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ, Θανάσης Βομπίρης

 

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί πήγε Σύρο ο Ιάσων Φωτήλας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σοβαρές αιχμές προς τον Α. Μαρίνο και παραίτηση του αντιδημάρχου Πηνειού Αγγ. Μπράτη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Φωκίων Ζαϊμης χρόνια πολλά στον πατέρα του Ανδρέα

Δημητρίου