Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Χωρίς κατηγορία

ΠΑΣΟΚ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ “ΠΡΑΣΙΝΑ ” ΚΑΣΤΡΑ! – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ:

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ

 

 

Στην Χαρίλαου Τρικουπη έχουν επενδύσει πολλά σε επισκέψεις ομιλίες στα “πράσινα” κάστρα, με αφορμή τα ποσοστά του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο που δεν είναι άλλος απο την δεύτερη θέση.

Είδαμε λοιπόν τον πρόεδρο τον πρόεδρο κ Νίκο Ανδρουλάκη να επισκέπτεται “πράσινες” περιοχές όπως έκανε το Σαββατοκύριακο, που περιόδευσε στην Δυτική Ελλάδα, με στόχο να συσπειρώσει τη βάση του κόμματος σε μια προσπάθεια να ξορκίσει τις άσχημες δημοσκοπήσεις.

Στέλνοντας ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους πρώην ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να φθάσουν αυτή την φορά μέχρι την κάλπη για να ενισχύσουν το “δικό” τους κόμμα.

Ακόμα προβάλλει ως αντίπαλο δέος της την ΝΔ ο Νίκος Ανδρουλάκης, που στις ομιλίες του ρίχνει το βάρος στην ανάδειξη στα προβλήματα της καθημερινότητας που δυσκολεύουν την κυβέρνηση.

Με αυτό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ
σε όλες τις περιοδείες και των στελεχών του, θα κινείται μακριά απο τα κόμματα της άκρας Δεξιάς καταδικαζοντας τους, αλλά και στον απολιτικ λαϊκισμό του κ. Κασσελάκη με το βλέμμα στους παραδοσιακούς κεντρώους και δυσαρεστημένους πολιτες απο την κυβέρνηση για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στις Ευρωεκλογές!

Παρόμοια Άρθρα

Σάλος με Νοσηλεύτρια στο Ρίο: Εχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε….

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συνελήφθη αλλοδαπή για ηχορύπανση!

Δημητρίου

Τετραπλασιάστηκαν οι νοσηλευόμενοι από τις αρχές Ιουλίου

Δημητρίου