Patra News
Slider Αθλητικά Χωρίς κατηγορία

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΤΑ ΜΕ 1-2

Νίκη παραμονής στην Super League 2  πέτυχε η Παναχαϊκή, σήμερα Κυριακή, πετυχαίνοντας να κερδίσει σήμερα στις Αρχάνες τον Γιούχτα, με 1-2 , που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, της δίνει μεγάλες ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Η πατρινή ομάδα προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα στο 16’ , όταν ο Ζέκχοβ με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρινιωτάκη για το 0-1.

Ο γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε να πιέζει  και είχε καλές στιγμές με Βρετό και Μπουρσέλη ενώ  στο 28ο λεπτό ο Βρετός με προβολή σημάδεψε αρχικά το δεξί και μετέπειτα το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη.

Η ομάδα των Αρχανών, ισοφάρισε  στο 31’, όταν ο Λώλης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μπουτσάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 40’ η Παναχαική είχε ευκαιρία για το 1-2 με τον Ντε Τόμας, ενώ ο Γιούχτας στο 44’ με τη σειρά του έφτασε κοντά στο να προηγηθεί, όταν το σουτ του Αλεξόπουλου αποκρούστηκε δύσκολα από τον πατρινό τερματοφύλακα Κολοβούρη!

Στο 51’ ο Ντε Τόμας της Παναχαϊκής, ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Πρινιωτάκη, ενώ στο  57’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Γιούχτας με τον Κολοβούρη να σταματάει τον Αλεξόπουλο.

Στο διάστημα 68′ -70’ είχε καλές ευκαιρίες με τον Ροβίθη και τον Νοικοκυράκη, ενώ στο 77΄η Παναχαϊκή απείλησε από στημένη φάση με τον Σέχοφ.

Στο 80’ η Παναχαϊκή πέτυχε το γκολ- παραμονής, όταν η “χρυσή” αλλαγή ο Χριστόπουλος, με δυνατό σουτ τράνταξε τα δίχτυα της τοπικής ομάδας και έγραψε το 1-2, που έμελε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα…

 Τα αποτελέσματα (6η αγωνιστική)

  • Ολυμπιακός Β’ – Διαγόρας 1-1
  • Παναθηναϊκός Β’ – Αιγάλεω 0-0
  • Γιούχτας – Παναχαϊκή 1-2

Η βαθμολογία:

  1. Διαγόρας 26
  2. Αιγάλεω 22
  3. Παναχαϊκή 21

———————–

  1. Παναθηναϊκός Β. 19
  2. Γιούχτας 17

Ολυμπιακός Β. 16

Η επόμενη αγωνιστική (7η – 28/04)
Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β
Αιγάλεω – Γιούχτας
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β

Παρόμοια Άρθρα

Η Μαρία Κυριακοπούλου στρατεύεται στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ανοίγει ο αθλητισμός: Η απόφαση για τις ακαδημίες – Μετά το Πάσχα η απόφαση για γυμναστήρια

Nikoleta

Ο Θάνος Καρπής έπινε τον καφέ του και ξαφνικά δέχθηκε μπουνιές!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης