Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Χωρίς κατηγορία

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Γράφει 

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ

 

 

Μέχρι το Πάσχα ο Πρωθυπουργός κ Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ολοκληρωσει τον κύκλο των επαφών με όλους τους βουλευτές, για να τους ζητήσει, όλοι μα όλοι, μετα το Πάσχα να βρεθούν σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες με επικεφαλής Υπουργούς.

Επιδίωξη είναι η επόμενη μερα και το μέλλον της κυβέρνησης, με στόχο το ποσοστό της να είναι γιατί οχι μεγαλύτερο απο το 33 %, που είχε πάρει στις Ευρωεκλογές του 2019
Πληροφορίες του PATRA NEWS
λένε ότι ο Πρωθυπουργός έχει την ευκαιρία, πέρα απο τις εντολές να ακούσει και τις δικές τους προτάσεις, αλλά και να ακούσει τα παράπονα τους που είναι αρκετά.

Πολλοί Υπουργοί, Υφυπουργοί και στελέχη θα πρέπει να είναι πιο κοντά στους βουλευτές, ιδιαίτερα στις περιφέρειες που τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται την επίλυση τους.

Ο πρωθυπουργός με αυτό τον τρόπο έχει την ευκαιρία να γνωρίσει απο πρώτο χέρι τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και πρέπει άλλες να σχεδιαστούν και άλλες να υλοποιηθούν.

Και ακόμα για τον κύριο Μήτσοτακη αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την εύρυθμη λειτουργία της κυβέρνησης και στον επόμενο ανασχηματισμό ολα αυτά μαζί θα ληφθούν υπ όψιν, στην συνέχεια με πολλούς απο τους βουλευτές να αξιοποιηθούν!!!

Παρόμοια Άρθρα

ΚΚΕ Αχαϊας για τον εκτροχιασμό: Τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση και ο ΟΣΕ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τσούκαλης για Κούγια: Επιλογή τεφαρίκι!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κάτι πολύ ανησυχητικό τρέχει με το υλικό που μετέφερε το Antonov που συνετρίβη: Μήνυμα στους κατοίκους να κλείσουν πορτοπαράθυρα!

Χρήστος Βεργαναλάκης