Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική Χωρίς κατηγορία

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Πάει για νίκη με 70% ο Γρ. Αλεξόπουλος την Κυριακή!

ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΥΛΩΝΑ

Με τον αέρα και τη σιγουριά του μεγάλου νικητή κινείται πλέον προς την τελική ευθεία των επαναληπτικών  εκλογών της Δυτικής Αχαΐας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μετά και την επίσημη στήριξη που έλαβε από τον έτερο διεκδικητή του Δημαρχιακού θώκου, Φίλιππο Λιάκο! 

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έχει πλέον διαμορφώσει την πλατιά υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και προβάλει ως το απόλυτο φαβορί, απέναντι στον απερχόμενο Δήμαρχο, Σπύρο Μυλωνά, του οποίου οι υποστηρικτές μοιάζουν να έχουν ήδη συμβιβαστεί με την προοπτική της ήττας.

Χαρακτηριστικό της ηττοπάθειας που επικρατεί στις τάξεις της Παράταξης Μυλωνά, είναι το γεγονός, ότι πολλοί απογοητευμένοι ψηφοφόροι του, δεν πρόκειται καν να πάνε να ψηφίσουν, θεωρώντας όπως λένε ότι “το παιχνίδι πλέον δεν γυρίζει, έχουμε χάσει!”

 

ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει και η εσωτερική γκρίνια, αφού κάποιοι υποστηρικτές του κ. Μυλωνά, του καταλογίζουν τραγικό πολιτικό λάθος, στην απόφασή του λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, να βάλει εναντίον του Φίλιππου Λιάκου, μέσα από δημόσια ομιλία του. Μια επίθεση, που προκάλεσε και την οργισμένη απάντηση του κ. Λιάκου, μέσα από σχετική ανακοίνωση που κοινοποίησε η Παράταξή του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνεχίσει χωρίς κανένα εφησυχασμό την προεκλογική του εκστρατεία και κρατώντας από την αρχή, ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Αν και νιώθει το τεράστιο πολιτικό ρεύμα που έχει αποκτήσει η Παράταξή του, ο ίδιος συνιστά κοινοποίηση του προγράμματός του, πόρτα- πόρτα μέχρι και την τελευταία στιγμή, εκτιμώντας ότι δεν πρέπει να πάει χαμένη ούτε μία ψήφος! 

Παρόμοια Άρθρα

Ο Σπ. Μυλωνάς τα κατάφερε και το γήπεδο Κρίνου θα βάλει «πλαστικό» τερέν

Χρήστος Βεργαναλάκης

Επίθεση Πολάκη σε…Μητσοτακέικο και Θεοδωρικάκο για την υπόθεση Ηγουμενίδη και Αστυνομίας!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στον ανακριτή σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Καρβουνιάρης