Patra News
Slider Αθλητικά

Rising Stars από την Πάτρα στο ΟΑΚΑ

Στην τελική ευθεία πριν το Final 8 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο «Promitheas Park» έχουν μπει οι ομάδες που συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα της ΕΟΚ, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί και η Γ’ Φάση, που είναι η τελευταία πριν την κοινή συνάντηση όλων των ομάδων στην Πάτρα (25-27/2).

Ο Προμηθέας, που μετρά 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις, με μοναδική ήττα από την ΔΕΚΑ στην Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Πάτρας θα επιδιώξει να κάνει το 2×2 και αυτή την εβδομάδα, για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, εν όψει των…σταυρωμάτων στην επόμενη φάση.

Βέβαια, το έργο των παικτών του Ανδρέα Μελιγδή μόνο εύκολο δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Η πορεία του Περιστερίου στη διοργάνωση έχει αρκετά κοινά με αυτή των «Αχαιών», καθώς οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν κι αυτοί 4 νίκες σε 5 ματς. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει μία νίκη λιγότερη, ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια έχει εμφανιστεί άκρως μαχητικός και δεν πρόκειται να αποτελέσει…εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Το καρέ των ομάδων που θα αγωνιστούν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων συμπληρώνει ο Άρης, ο οποίος όμως δε θα παίξει με τον Προμηθέα, αφού οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στην Α’ φάση στον Εύοσμο, με νικητές τους Πατρινούς.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα
 
ΟΑΚΑ
 
      Σάββατο 5/2 
 
17:30 Περιστέρι – Προμηθέας
19:30 Παναθηναϊκός – Άρης
      Κυριακή 6/2
11:00 Περιστέρι – Άρης
13:00 Παναθηναϊκός – Προμηθέας
ΕΑΚ Αμπελοκήπων 
 
      Σάββατο 5/2
 
18:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
20:00 ΔΕΚΑ – Δούκας
      Κυριακή 6/2
 
11:00 ΔΕΚΑ – Ολυμπιακός
13:00 ΠΑΟΚ – Δούκας

Παρόμοια Άρθρα

Τα συλλυπητήρια της Παναχαϊκής για Μασούρα-Λιαρομμάτη

Δημητρίου

Οι επιτυχόντες του Κοινωφελούς Προγράμματος καταθέτουν δικαιολογητικά

Δημητρίου

Ποιο συμπλήρωμα διατροφής ανακαλεί άμεσα ο ΕΟΦ

Χρήστος Βεργαναλάκης