Patra News
Slider Αθλητικά

Και ο Ηλειος Νίκος Φραγκιάς στηρίζει Παναγιώτη Λυκούδη

Μια ακόμη στήριξη στον Παναγιώτη Λυκούδη και μάλιστα προερχόμενη από την Ηλεία ανακοινώθηκε σήμερα ενόψει των εκλογών της ΕΣΚΑ-Η. Ο λόγος για τον πολύπειρο παράγοντα Νίκο Φραγκιά, που τάσσεται στο πλευρό της νέας προσπάθειας για να γυρίσει σελίδα το τοπικό μπάσκετ μετά τις 11 Μαΐου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΚΑ-Η (11-04-2022)

Μαζί με τον Παναγιώτη Λυκούδη στις εκλογές της ΕΣΚΑ-Η ο Νίκος Φραγκιάς

Ο Νίκος Φραγκιάς συμμετέχει με την στήριξή του στον υποψήφιο Συντονιστή-Πρόεδρο Παναγιώτη Λυκούδη.
Ο νυν Γραμματέας του Υπερίωνα Αμαλιάδας υπήρξε Πρόεδρος και ιδρυτής του σωματείου. Η ιστορία του είναι μεγάλη τόσο στο Ηλειακό όσο και στο Αθηναϊκό μπάσκετ από την δεκαετία του 90΄ έως και σήμερα. Η δραστηριοποίησή του για την ανάπτυξή του στον ομαδικό αθλητισμό ξεκίνησε στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, του ΚΟΡΟΙΒΟΥ και συνεχίζει στα τμήματα Ακαδημιών του ΥΠΕΡΙΩΝΑ Αμαλιάδας.
Ως λάτρης των Υποδομών και Ανάπτυξης μπάσκετ, στις οποίες έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύει ότι είναι ο τομέας εκείνος στον οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε και να φροντίσουμε περισσότερο για να υπάρξει όφελος, ανάπτυξη και εξέλιξη για το άθλημα.
Όλοι μαζί πορευόμαστε-δεν περισσεύει κανείς. Με γνώμονα την Αγάπη μας για το Μπάσκετ, στοχεύουμε η επόμενη Μέρα να φέρει την Ένωσή μας πιο Ψηλά!!

ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑ-Η

Παρόμοια Άρθρα

Ψάχνουν άνδρα-ασθενή που την κοπάνησε από το Πανεπιστημιακό στο Ρίο χωρίς εξιτήριο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πήρε θέση υπέρ Ανδρουλάκη ο Γρ. Αλεξόπουλος

Ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μοίρασε ανθρωπιά και αγάπη σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Χρήστος Βεργαναλάκης