Patra News
Slider Αθλητικά

Φοβερό ατύχημα σε ράλι με αυτοκίνητο πατρινού οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο πατρινός «πιλότος» ράλι Ανδρέας Λασκαράτος και οι συνοδηγοί του Αλεσάντρο Μπρεσάν και Νταμιάνο Φιοραβάντι στον δεύτερο αγώνα του «European Le Mans Series», καθώς το πρωτότυπο «Ligier JS P320-Nissan #18» αναγκάστηκε να εγκαταλείψει σχεδόν με το ξεκίνημα την κούρσα στην πίστα «Red Bull Ring» της Αυστρίας, επειδή χτύπησε πάνω του άλλο όχημα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 27:10, όπου φαίνεται ο Βρετανός Χόουντς να χάνει τον έλεγχο στο Nissan που οδηγούσε και να πέφτει επάνω στο «δίδυμο» όχημα της «1AIM Villorba Corse». Εκείνη την ώρα δεν οδηγούσε ο 34χρονος Ανδρέας Λασκαράτος, αλλά ο Μπρεσάν και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από την σύγκρουση.

«Δεν είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούσαμε να πετύχουμε σε αυτό τον αγώνα. Ο Αλεσάντρο Μπρεσάν χτυπήθηκε από έναν “ανεξέλεγκτο πύραυλο” και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι καλά. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί είχαμε πολλές πιθανότητες για ένα τερματισμό στο βάθρο. Κρατάμε τα θετικά και στρέφουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα στην Γαλία στις 6 Ιουνίου!», ήταν η δήλωση από τον Ανδρέα Λασκαράτο.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fGnNxKS1vSg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Παρόμοια Άρθρα

Αστατος καιρός στη Δυτική Ελλάδα

Δημητρίου

Η δικαίωση Κατσανιώτη για τα θερμοκήπια

Δημητρίου

Κυριακή της Ορθοδοξίας στη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη – Φωτος

Δημητρίου