Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Το…παραμύθι συνεχίζεται: Και ο Τάτσης μίλησε για τους Αμερικανούς επενδυτές της Παναχαϊκής!

Στον ΣΚΑΪ Πάτρας, ο Γιάννης Τάτσης στην πρώτη του ραδιοφωνική του συνέντευξη ως προπονητής της Παναχαϊκής είπε κι αυτός το…παραμύθι του για τους Αμερικανούς της Παναχαϊκής!!!

– Μέτρησε πολύ στο brand name της Παναχαϊκής για να αποδεχθώ την πρόταση, αλλά και το ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Γνωρίζω ότι η κατάσταση όσον αφορά το αγωνιστικό είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Κατηγορία.

– Μίλησα με τους Αμερικανούς μέσω Skype και διαπίστωσα ότι είναι πολύ μεθοδικοί και ότι είναι αποφασισμένοι να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο με την ομάδα.

«Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και εμείς είμαστε εδώ», μου είπαν. Δεν θέλω όμως να σκέφτομαι τις μεταγραφές, προτιμώ να βλέπω κάθε παιχνίδι που έρχεται.

– Δεν χρειάζεται να πω τίποτα στην κόσμο. Εχω έρθει πολλές φορές στην Πάτρα ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Αν δει κάτι καλό, θα έρθει στο γήπεδο και θα μας στηρίξει. Ομως κάτι πρέπει να δει».

– Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ. Υπάρχει ποσότητα, όμως χρειάζεται και ποιότητα.

 

Παρόμοια Άρθρα

Στο Γρίμποβο έφαγε Κυριακή βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός και δεν…γλίτωσε από τις θαυμάστριές του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Εντός των ημερών η συνδεδεμένη ενίσχυση της σταφίδας

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΒΙΑ: 160 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – 344 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Παναγιώτης Ρηγόπουλος