Patra News
Αθλητικά

Τελικά έχασε ή κέρδισε στον ΣΕΓΑΣ ο Αυγενάκης;

Η Σοφία Σακοράφα κέρδισε στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ την Τασούλα Κελεσίδου, η οποία – κακά τα ψέματα – ήταν η εκλεκτή του Λευτέρη Αυγενάκη. Ητραν, όμως, αυτό το αποτέλεσμα ήττα για τον υπουργό Αθλητισμού; Η απάντηση ήταν και «Ναι» και «Οχι».

«Ναι», γιατί όντως δεν επικράτησε η υποψήφια που ήταν αρεστή και προωθείτο από την αθλητική αρχή της χώρας μας. Χώρια και το ότι η Σακοράφα δεν ανήκει στην Κεντροδεξιά, αλλά στην Κεντροαριστερά, καθώς η ίδια είναι στέλεχος του «Μέρα25», του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη.

Αλλά και «όχι» γιατί η πολυπόθητη ανανέωση που ήθελε ο Λευτέρης Αυγενάκης στις ελληνικές αθλητικές Ομοσπονδίες είναι, πλέον, γεγονός. Αντίπαλος, ξεαντίπαλος, η Σακοράφα πρεσβεύει το καινούργιο και γι΄ αυτό, μάλιστα, ο ίδιος ο Υπουργός της έστειλε αμέσως συγχαρητήρια μετά την εκλογή της.

Για την ιστορία, ο Αυγενάκης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την εκλογή των δικών του ανθρώπων στην ΕΠΟ (φυσικά μόνο για τον νέο της πρόεδρο, τον Θοδωρή Ζαγοράκη), στην ΚΟΕ, στην Τοξοβολία και στην Ποδηλασία. Αντίθετα, δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα στην ΕΦΟΕπΑ, στον ΣΕΓΑΣ και στο Τένις. Φυσικά, το μεγάλο στοίχημα είναι, πλέον, οι εκλογές στην ΕΟΚ. Οποτε κι αν γίνουν. Εκεί όπου το καθεστώς Βασιλακόπουλου πρέπει επιτέλους να φύγει για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό μπάσκετ…

ΣΗΦΗΣ ΚΟΤΣΙΦΗΣ

Παρόμοια Άρθρα

Παναχαϊκή: Και πίτα και νίκη και ευχές στον… Μπάμπη!

Δημητρίου

Παναχαϊκή-Εθνική 2004: Ολα τα παιδιά του κυρ Ανδρέα ήταν εκεί!

Δημητρίου

Ολα έτοιμα για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δημητρίου

Leave a Comment