Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πριμ ανόδου έδωσε ο Αντώνης Κουνάβης στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Οι άλλοι πρώην Σύμμαχοι θ’ ακολουθήσουν, άραγε;

Μαγκιά του και μπράβο του! Πόσοι άλλοι επιχειρηματίες έκαναν κάτι ανάλογο; Πόσοι από την περιβόητη Παναχαϊκή Συμμαχία έκαναν τέτοια κίνηση όπως αυτός; Πόσοι έδωσαν ένα πριμ για την άνοδο; Πόσοι χάρηκαν πραγματικά για την επιτυχία της Παναχαϊκής; Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Κουνάβη.

Ο Αντώνης Κουνάβης το έκανε. Και πριμ έδωσε και χάρηκε και γήπεδο πήγε φέτος. Προχθές ο ναυτιλιακός πράκτορας και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αντώνης Κουνάβης κάλεσε στα ναυτιλιακά γραφεία του Ομίλου GRIMALDI στην Πάτρα τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Ο κ. Κουνάβης εξέφρασε τη χαρά του και συνεχάρη όλους για την ουσιαστική τους συμβολή ώστε η ομάδα να κερδίσει την επάνοδό της στη Super League 2 ανοίγοντας δρόμους για νέες αγωνιστικές κατακτήσεις.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι χρέος όλων των πατρινών, φορέων, επιχειρηματιών και φιλάθλων είναι να στηριχθεί η διοίκηση της Παναχαϊκής στο νέο μεγάλο εγχείρημα και τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η νέα κατηγορία επισημαίνοντας ότι με τη συμπαράταξη όλων των υγειών δυνάμεων από το αθλητικό κίνημα της πόλης μας η Παναχαϊκή μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στη φυσική της θέση που είναι η Super League.

Κλείνοντας την ομιλία του ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιχειρηματίας Αντώνης Κουνάβης παρέδωσε στον γενικό αρχηγό κ. Πέτρο Σταθάκη το πριμ ανόδου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την Παναχαϊκή στην αφετηρία μιας νέας πορείας στην οποία συνοδοιπόροι οφείλουν να βρεθούν όλοι οι πατρινοί από όποιο μετερίζι και αν βρίσκονται.

Μιλώντας διαδοχικά ο γενικός αρχηγός Πέτρος Σταθάκης, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και εκ μέρους τον ποδοσφαιριστών ο Λεωνίδας Κυβελίδης ευχαρίστησαν τον κ. Κουνάβη τόσο για την ευγενική του χορηγία όσο και για τη γενικότερη πολύχρονη προσφορά του στην Παναχαϊκή.

Παρόμοια Άρθρα

Μετά τον αστυνομικό που ασελγούσε σε ανήλικες, υποδιοικητής της Πυροσβεστικής την έβρισκε με παιδική πορνογραφία!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σημαντικό έγγραφο Συντ.Διευθυντών Χειρουργικών κλινικών ΓΝΠατρών Άγιος Ανδρέας

news

Εφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος και θρυλικός Ελληνας, ο Μίκης…

Χρήστος Βεργαναλάκης