Patra News
Slider Αθλητικά

Παναχαϊκάρα για πάντα, απέδρασε με διπλό από τον ΠΑΟ Ρουφ

Η Παναχαϊκή επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Οι Αχαιοί πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του ουραγού ΠΑΟ Ρουφ (στο ντεμπούτο του Γιάννη Γκούμα στον πάγκο της ομάδας) και σκαρφάλωσαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Η ομάδα της Παναχαϊκής είχε το πάνω χέρι από το πρώτο μέρος, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Τη λύση τελικά την έδωσε ο Κέρι, ο οποίος στο 53′ με κεφαλιά βρήκε δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Πάτρας.

 

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: 90′ Κυριαζής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Κουνάδης, Τασιούλης (71′ Κυριαζής), Καμί, Φιλιμέγκας (57′ Χατζηλάμπρου), Κατσούλης, Πανουργιάς, Καλλέργης, Βενάρδος, Νιτσάκης (46′ Κονέ), Τσιάβος, Ζαφειράκης.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε (32′ λ.τ. Τριμμάτης), Λινάρδος (64′ Tσιάρας), Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Μυτίδης, Π. Καρακλάιτς (64′ Ν. Καραικλάτς), Κέρι (84′ Ρουγκάλας).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Μπάλας (Τρικάλων)

Παρόμοια Άρθρα

Κάλεσμα του ΕΚ Αμαλιάδας την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Παράταση επιδότησης ζητούν οι πρατηριούχοι

Στη φυλακή καθηγητής Γυμνασίου στη Λέσβο για πολύ σοβαρό λόγο…

Χρήστος Βεργαναλάκης