Patra News
Slider Αθλητικά

Ο Προμηθέας παίρνει Τζεράι Γκραντ, Κέντρικ Ρέι και Λίνο Χρυσικόπουλο

Τα μεταγραφικά δρώμενα στον Προμηθέα Πατρών φαίνεται πως κινούνται σε ένα αρκετά ικανοποιητικό πλαίσιο, με την αχαϊκή αρμάδα να μπαίνει στην εποχή Casimiro με μια ανανέωση και 2 επικείμενες μεταγραφές!

Πιο συγκεκριμένα, ο Jerai Grant φαίνεται πως θα παραμείνει στο «Τόφαλος» και την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν παρά τη φυγή του αδερφού του για την Ιταλία και αναμένεται να είναι ο βασικός center από άποψη χρόνου συμμετοχής για 2η συνεχή χρονιά, μετά την τρομερή περσινή όπου μέτρησε 12 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 18 ματς στη Basket League.

Ταυτόχρονα, ο Προμηθέας είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση δύο ακόμα παικτών, ενός Έλληνα και ενός ξένου, με έντονο… κιτρινόμαυρο παρελθόν, αφού τόσο ο Λίνος Χρυσικόπουλος όσο και ο Kendrick Ray αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα έμψυχο υλικό των Πατρινών.

Ο Αμερικάνος guard αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2019-20 αριθμώντας 10 πόντους και 2 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Έλληνας SF άνηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Ένωση, αλλά η οικονομική στενότητα της ομάδας τον έχει ωθήσει εδώ και καιρό εκτός ΟΑΚΑ.

Παρόμοια Άρθρα

Τον βούτηξαν στη Βάρδα μεθυσμένο να οδηγεί μηχανάκι

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αμαλιάδα: Για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση οι αρχαιοκάπηλοι

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αγωνία για τη μετάλλαξη Όμικρον ενόψει Χριστουγέννων: Τα κρούσματα στη χώρα και ο φόβος των ειδικών

news