Patra News
Slider Αθλητικά

Ο Προμηθέας κλείνει τον Ντάστιν Χογκ

Στην χώρα από την οποία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα, μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία που του άνοιξε το δρόμο για καλά συμβόλαια στη συνέχεια, είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Ντάστιν Χογκ. Ο 30χρονος αμερικανός δυναμικός φόργουορντ, ο οποίος τη σεζόν 2015-16 ενίσχυσε τη Νέα Κηφισιά, βρίσκεται προ των πυλών του Προμηθέα που αναζητά λύσεις ενίσχυσης του ρόστερ του.

Ο Χογκ φέτος παίζει… στον Προμηθέα. Στην ουκρανική Προμετέι για την ακρίβεια, η οποία είναι στο Eurocup και έχει άλλους δυο παλιούς γνώριμους των Πατρινών, τον Αλεξάντερ Λίποβι και τον ηγέτη του Γιαν Κλαβέλ!

Πέρυσι ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της εντυπωσιακής πορείας που είχε κάνει η Κλουζ στο BCL, ενώ έχει παίξει αρκετά χρόνια και στην Ιταλία. Με ύψος 1,98 είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός και κερδίζει πολλές μάχες στη ρακέτα. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι αν θα αποτελέσει τον 7ο ξένο όσο λείπει ο Κοντίτ και ενώ υπάρχει και το ερωτηματικό με τον Γιανγκ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα το οποίο τον κράτησε αιφινδιαστικά έξω από τον αγώνα στην Καρδίτσα.

Παρόμοια Άρθρα

7 νεκροί από πυρά στην Καλιφόρνια – Συνελήφθη 67χρονος

Γιώργος Αθανασόπουλος

Φωτιά στη Δροσιά Αχαϊας – Σπεύδουν πυροσεβστικές δυνάμεις

Δημητρίου

Ενα μικρό θαύμα στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Τσουκαλέικα

Δημητρίου