Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Λιόλιος αρχίζει να αποδομεί έμπρακτα το καθεστώς Βασιλακόπουλου

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επιθυμία της νέας διοίκησης να ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου με Final Four και την επόμενη σεζόν να προχωρήσει στο σχέδιο για το Final Eight. Δηλαδή, πάμε σε αποδόμηση των όσων έκαναν τα τελευταία χρόνια Βασιλακόπουλος-Τσαγκρώνης με έναν τελικό πανηγυράκι στο Ηράκλειο και χωρίς κόσμο…

Μάλιστα ο κ. Λιόλιος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή των ομάδων από τη Γ’ Εθνική ως της Α2 στο Κύπελλο με τη ύπαρξη Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Σωματείων. Ο νικητής εκτός από την κούπα θα παίρνει και πρόκριση στο Final Eight, στο οποίο θα μετέχουν οι 7 πρώτες ομάδες της Α1 στον πρώτο γύρο.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε: “Για το Κύπελλο, φέτος η πρότασή μας θα είναι να γίνει Final Four. Ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνουμε για Final Eight φέτος. Του χρόνου στόχος είναι να υπάρχει Κυπελλούχος Ερασιτεχνικών Σωματείων, δηλαδή μέχρι την Α2, που εν συνεχεία θα συμμετέχει με τις επτά πρώτες ομάδες της Α1 σε Final Eight στο πρώτο γύρο κάθε πρωταθλήματος, για να έχει αξία και σημασία ο πρώτος γύρος“.

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ανησυχία για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία – Σε αυξημένη ετοιμότητα ο στρατός

Δημητρίου

Το αίτημα Πλέσσα που θα συζητηθεί

Δημητρίου

Απίστευτο βίτσιο στην Αμφιλοχία από γυναίκα που βγαίνει με τα…φαντάσματα!

Χρήστος Βεργαναλάκης