Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κ. Μακρής: Εγώ ήθελα να παίξει η Παναχαϊκή στην Ευρώπη κι εκείνοι με λήστεψαν!!!

Η «Match» γυρνώντας πίσω τον χρόνο απευθύνθηκε σε άνδρες που έκατσαν στον «ηλεκτρικό» θρόνο της Παναχαϊκής ψάχνοντας να βρει τα αίτια της συνεχούς αποτυχίας.

Ο Έλληνας κροίσος που ζει μόνιμα στην Αυστραλία, Κώστας Μακρής, απαντώντας στο ερώτημα της εφημερίδας τόνισε τα εξής:
«Απ’ όσα γνωρίζω κανένας πρόεδρος που ήταν στην Παναχαϊκή, δεν έβαλε όσα χρήματα έδωσα εγώ και ήταν της τάξεως των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Με κυνήγησε όλη η Πάτρα, αφού κανένας δεν ήθελε όχι μόνο το καλό της ομάδας, αλλά ούτε και το δικό μου. Ήθελα η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Εθνικής και να την δω να παίζει στην Ευρώπη, όμως δεν με άφησαν. Τι πέρασα όταν ήμουν πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, μόνο εγώ ξέρω κι ο Θεός.
Ακόμη δεν έχω ξεχάσει επιθέσεις από φιλάθλους της Παναχαϊκής, όπως να πέφτουν μπουκάλια και καφέδες σε μένα και στη σύζυγό μου Κάρολ που ήταν μαζί μου στην εξέδρα και μου έλεγε τι θέλουμε εμείς εδώ. Όλοι προσπάθησαν να με ληστέψουν, η Ερασιτεχνική έπεσε να με φάει. Έκλεινα τις πόρτες του γηπέδου για να μην μπαίνουν σωρηδόν οι φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο και αυτή με τη σειρά της, τους έβαζε από άλλη είσοδο και παράλληλα ζητούσε και τα χρήματα της.
Έφερα δύο προπονητές, ο ένας είναι τώρα στον Παναθηναϊκό (σ.σ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς) και ο άλλος στην Σέλτικ (σ.σ. Άγγελος Ποστέκογλου). Δυστυχώς δεν θα ξαναβρούν Μακρή ούτε σε 500 χρόνια. Είμαι πικραμένος ακόμα με την όλη κατάσταση κι είναι κρίμα, γιατί αυτή την ομάδα την αγάπησα και δυστυχώς με πολέμησαν όλοι και για αυτό τα τελευταία χρόνια δεν έρχομαι στην Πάτρα, παρά το ότι έχω κάνει πολλούς καλούς φίλους. Έφαγαν και τον Αλέξη Κούγια και σηκώθηκε και έφυγε νύχτα ο άνθρωπος, είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει».
Ερωτώμενος αν υπάρχει έστω 1% πιθανότητα να αναλάμβανε ξανά κάποια στιγμή την Παναχαϊκή, ο Κώστας Μακρής απάντησε: «Όχι δεν πρόκειται αυτό να γίνει ποτέ, είμαι σκασμένος με όσα έχουν διαδραματιστεί. Παρακολουθώ πάντως ότι συμβαίνει και πονάω με αυτά που μαθαίνω».

Παρόμοια Άρθρα

Πολύ σκληρές εικόνες με πνιγμένα πρόβατα σε χωριά της Καρδίτσας… ΒΙΝΤΕΟ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Την σκότωσαν οι σφήκες στα Καλυβάκια Ηλείας

Τι ισχύει τώρα στην Πατρών-Κορίνθου, πού περνάει και πού όχι