Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κι άλλη αναβολή στην υπόθεση του Μιχαλόπουλου

Mία ακόμα αναβολή, η τρίτη, δόθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στον γνωστό 49χρονο προπονητή πυγμαχίας Λάμπρο Μιχαλόπουλο από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης αθλήτριας.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικασθεί, όμως αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων και πρόκειται, εντός των ημερών, να προσδιορισθεί νέα δικάσιμος από τον πρόεδρο Εφετών.

Το κατηγορητήριο είναι μεν βαρύ για τον Λ. Μιχαλόπουλο, ωστόσο το ΜΟΔ Αιγίου είναι εκείνο που θα ξεδιαλύνει τι ισχύει και τι όχι από την καταγγελία που έκανε η ανήλικη.

Υπενθυμίζεται ότι όταν επελήφθη αυτής η Δικαιοσύνη υπήρξε διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πάτρας αποφάσισε την προφυλάκιση του προπονητή, που έχει αναδείξει 80 πρωταθλητές και 185 μεταλλιούχους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λ. Μιχαλόπουλος προφυλακίσθηκε στην Τρίπολη (αρχές Φεβρουαρίου 2022), αλλά έναν μήνα αργότερα με διάταξη του ανακριτή Πατρών κ. Ρήγα και αίτημα των συνηγόρων του, Αλέξη Κούγια και Χρήστου Τσόλκα, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και την υποχρέωση να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Παρόμοια Άρθρα

Εκαναν λάθος πρόγνωση στον καιρό και ο πρωθυπουργός απέλυσε τις κεφαλές της ΕΜΥ!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ποιον «ξένο» Αρχιεπίσκοπο συνάντησε ο Α. Κατσανιώτης

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εφαγε 20 μήνες, αλλά με 3ετή αναστολή, ο αλλοδαπός που παρενοχλούσε σεξουαλικά 15χρονο στην Ανδρίτσαινα

Χρήστος Βεργαναλάκης