Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Φυντάνης!

Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ”, του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Γκανά στον Δήμο Περάματος.

Είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος στην ευθύτερη περιοχή  της Α και Β εκλογικής περιφέρειας Πειραιά που έχει δηλώσει ότι θα δίνει τον μισθό του στους φτωχούς και άπορους της πόλης του.

Ο κ. Γκανάς είπε για τον Ηλία Φυντάνη: «Αλλος ενας πρεσβευτής της πόλης μας στο χώρο του αθλητισμου που κάνει υπερήφανη την πόλη και τον συνδυασμό μας».

Και ο Ηλίας Φυντάνης τόνισε:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να θέσω τον εαυτόν μου στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου 2023 , ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και τον Δημήτρη ΓΚΑΝΑ.

Υπηρέτησα την Ελληνική Αστυνομία και εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως προπονητής δουλεύοντας σε επώνυμες επαγγελματικές ομάδες και κατέχοντας το ανώτατο δίπλωμα της Ευρώπης UEFA PRO.

Πήρα λοιπόν την απόφαση γιατί ο Δημήτρης ΓΚΑΝΑΣ είναι ένας Αγωνιστής, Τίμιος και Αυθεντικός.

Δεν είναι Ψεύτης και λαοπλάνος όπως μας έχουν δείξει οι προηγούμενοι τόσα χρόνια. Αγαπάει το ΠΕΡΑΜΑ ,ζεί και αναπνέει να δεί ένα αλλαγμένο πρωτοποριακό ΠΕΡΑΜΑ.

Ζεί για το ΠΕΡΑΜΑ και όχι να ζεί από το ΠΕΡΑΜΑ. Γιαυτό λοιπόν έχω να πώ ότι με πάθος, έμπνευση, εμπειρία και ορμή οραματίζομαι τον ΔΗΜΟ μας γεμάτο από αθλητικά προγράμματα και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες.

Να τραβήξουμε την νεολαία στον αθλητισμό και να είμαστε σαν μια ασπίδα απέναντι στις επικίνδυνες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι μας».

Παρόμοια Άρθρα

Εντοπίστηκαν λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα

Δημητρίου

Στον πάγο το χάντμπολ λόγω… κορονοτσουνάμι!

Δημητρίου

Κλείνει ξανά το «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο

Nikoleta