Patra News
Slider Αθλητικά

Και Τομεάρχης και προπονητής ποδοσφαίρου!

Επανεκκίνηση του Τομέα Συνδικαλισμού (Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Η πρωτοβουλία που είχε αναληφθεί πριν από τρεις μήνες αποκτά πλήρη οργανωτική μορφή και χτες συγκροτήθηκε η 13μελής γραμματεία συνδικαλισμού στο Νομό μας.

Τομεάρχης ανέλαβε ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ και αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Παναγία η Βοήθεια» Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης , ένα στέλεχος με πολύχρονη συνδικαλιστική εμπειρία, ο οποίος είναι προπονητής ποδοσφαίρου στον ΑΠΟ Αρόης.

Στην 13μελή γραμματεία συνδικαλισμού συμμετέχουν κατ’ αλφαβητική σειρά : Χρήστος Αντωνόπουλος , Γιώργος Αρβανίτης , Γιώργος Γραμματίκας , Άγγελος Δημακίδης , Κούλης Διαμαντόπουλος , Γιάννης  Παρακεντές , Χρήστος Πετρόπουλος , Γιάννης Τσόλκας , Γρηγόρης Τσεκούρας , Θανάσης  Παπανδρεόπουλος , Δημήτρης Πετράτος , Γιάννης Φραντζής , Σπύρος Φωκάς.

Η πρώτη ολομέλεια των αντιπροσώπων σε πρωτοβάθμια σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου με ευθύνη του Τομεάρχη και των μελών της γραμματείας συνδικαλισμού και με παρόντα τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη ο οποίος θα δώσει και το στίγμα της νέας οργανωτικής δομής που άμεσο στόχο μεταξύ άλλων θα έχει και την ανασυγκρότηση της ΔΑΚΕ (Ιδιωτικού Τομέα).

Τον επόμενο μήνα (Ιούνιο) θα πραγματοποιηθεί η ολομέλεια των συνδικαλιστών από Συλλόγους Υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα.

Παρόμοια Άρθρα

Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: «Εχουμε μια κυβέρνηση θέατρο του παραλόγου»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Μανωλόπουλος βγήκε ξανά πρόεδρος στο ΚΤΕΛ Αχαϊας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η ακολουθία του Εσταυρωμένου στην Αγία Μαρίνα

Δημητρίου