Patra News
Slider Αθλητικά

Η Παναχαϊκή άλωσε τη Ναύπακτο

Πραγματοποιώντας μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση η ομάδα της Παναχαϊκής νίκησε πριν λίγο εκτός έδρας με 1-0 τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής Γ΄ Εθνικής και κλειδώνει την 1η θέση στον 4ο όμιλο.

Η Πατρινή ομάδα με τους 3 βαθμούς όχι μόνο παραμένει αλλά πηγαίνει και στο +5 από την 2η θέση αν και έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ο Αλεξόπουλος έκανε το 0-1 στο 16΄μετά την ωραία μπαλιά του Μπουρλάκη  και  κοκκινόμαυροι είχαν και δοκάρι στο 45΄ με το σουτ του Κέρι με το Ναυπακτιακό Αστέρα να πιέζει στα τελευταία λεπτά αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την  άμυνα της Παναχαϊκής.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ι. Nταλακούρας):Μένιος, Αργυρόπουλος (79΄Πατρώνης), Μπάτσης, Ναουμίδης, Λίτσος (63΄Καζανάς), Μαχαίρας, Κοντογιάννης, Γιαννόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Σαμπατάκος (63΄Καψάσκης), Νιφορόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (74΄Χαντί), Κέρι (83΄Κυβελίδης), Αλεξόπουλος (92΄ Γούλας).

Παρόμοια Άρθρα

Σία και Μάρκου έβαλαν συμβολικά τον οβολό τους για την Παναχαϊκή

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εφυγε από τη ζωή η Χρυσή Γιαννοπούλου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: 10.000 κόσμος στη συγκέντρωση της Πάτρας

Δημητρίου