Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ελεύθεροι οι οπαδοί της Παναχαϊκής, αλλά στα ματς θα πηγαίνουν στο Τμήμα…

Οι 25 οπαδοί της Παναχαϊκής και ένας του Διαγόρα, που είχαν συλληφθεί μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής αφέθηκαν ελεύθεροι! Αλλά προς το παρόν για ένα μήνα…

Συγκεκριμένα ενώ είχε ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη αναβλήθηκε για τις 3 Απριλίου. Η εκδίκαση των υποθέσεων αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Ο δικηγόρος Παν. Κοραντζόπουλος χειρίστηκε όπως έπρεπε την υπόθεση και οι οπαδοί της Παναχαϊκής μετά από 4 μέρες βγήκαν από το κρατητήριο!

Ολα θα κριθούν στις 3 Απριλίου. Αν τότε καταδικαστούν οι οπαδοί, θα εκτίσουν την ποινή τους στη φυλακή. Μόνο αν αθωωθούν, θα γλυτώσουν.

Παράλληλα με την αναβολή αποφασίστηκε τόσο για τους 25 οπαδούς της Παναχαϊκής, όσο και για τον οπαδό του Διαγόρα, να επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Συγκεκριμένα τους απαγορεύεται η προσέγγιση και είσοδος σε οποιαδήποτε εγκατάσταση προπονείται ή αγωνίζεται η Παναχαϊκή ή ο Διαγόρας αντίστοιχα και η εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και η παραμονή τους εκεί μέχρι και μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα το βράδυ στην Πάτρα.

Εξάλλου όπως έχει διαρρεύσει ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις οπαδοί του Διαγόρα, στους οποίους επίσης απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Παρόμοια Άρθρα

Πέθανε γνωστός πατρινός γιατρός

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τεράστια επιτυχία το Webinar για το κλίμα – Το “ευχαριστώ” του Κώστα Σβόλη

Δημητρίου

Ηχηρό «όχι» του Κατσιφάρα στον νέο εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση