Patra News
Slider Αθλητικά

Διπλή βόμβα στην εθνική μπάσκετ: χωρίς Σλούκα και Αντεκοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ!

Νέα βόμβα! Μετά την απόφαση Σλούκα να ξεκουραστεί το καλοκαίρι και να μην κατέβει με την εθνική στο Μουντομπάσκετ, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος και εκείνος ενόψει Εθνικής, με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει ακόμα έναν μεγάλο πονοκέφαλο να διαχειριστεί, μετά τους Κώστα Σλούκα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Τα προβλήματα στην Εθνική ξεκίνησαν πολύ πριν την πρώτη συγκέντρωση, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προστίθεται σε αυτό.

Ο σταρ της Εθνικής και των Μιλγουόκι Μπακς ίσως χρειαστεί να ξεκουράσει το ταλαιπωρημένο του γόνατο και να μείνει και εκείνος εκτός Εθνικής, κάτι που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να συμβεί ο Δημήτρης Ιτούδης και το επιτελείο του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταπονήσει πολύ το πόδι του με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στους Μπακς, γεγονός που παίζει ρόλο στην παρούσα φάση, καθώς ο Έλληνας σταρ θέλει να είναι σίγουρος για την υγεία του, πριν ενισχύσει την Γαλανόλευκη.

Ο ίδιος θέλει να παίξει και το έχει δείξει με κάθε τρόπο, όμως η υγεία είναι πάνω από όλα, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε, με την οριστική απόφαση να ανεμένεται τις επόμενες ημέρες, πριν γίνουν γνωστές οι κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Το θέμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε να προστεθεί στην, όπως όλα δείχνουν, απουσία του Κώστα Σλούκα, ο οποίος θέλει να ξεκουραστεί και ζήτησε να μείνει εκτός, ενώ την ίδια ώρα, ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστας, είναι επίσης αμφίβολος, καθώς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να κάνει έναν καθαρισμό στο καταπονημένο του γόνατο.

Παρόμοια Άρθρα

Eυτυχώς, υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάτω Βασιλική

Χρήστος Βεργαναλάκης

Λαοθάλασσα στον «Αστέρα» για Σβόλη! – Οι φωτογραφίες τα λένε όλα

Δημητρίου

Αλ. Τσίπρας καρφώνει ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25: Την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της δεξιάς, αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για τη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ