Patra News
Slider Αθλητικά

Αγραβάνης: «Παίζουμε με μυαλό σε άμυνα και επίθεση»

Εκ μέρους των παικτών ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε τα εξής στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει των ημιτελικών των πλέι-οφ της Stoiximan Basket League: «Συγχαρητήρια στις ομάδες που είναι στα ημιτελικά, πιστεύω άξια και δίκαια. Το Λαύριο Megabolt έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Έχει παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα και αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους, που τους έχει φέρει τόσο ψηλά. Και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα προετοιμαστούμε τις επόμενες ημέρες για τα παιχνίδια αυτά. Δεν είχαμε σκεφτεί το Λαύριο Megabolt αλλά μόνο το Περιστέρι και να τελειώσουμε τη σειρά. Θα προετοιμαστούμε τις επόμενες ημέρες».

Για τη διαφορά εμπειρίας: «Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα νικητή που θέλουν να διακρίνονται. Παίζουμε καλά ως ομάδα με ένα μυαλό σε άμυνα και επίθεση πλέον. Παίζουμε πολύ σκληρά. Για να νικήσεις το Λαύριο Megabolt πρέπει να είσαι πιο σκληρός σε όλο παιχνίδι.

Δεν έχει σχέση με την κανονική σεζόν. Τα πλέι οφ είναι το ποιος το θέλει πιο πολύ και σίγουρα εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε».

Παρόμοια Άρθρα

Και ο Βαγγέλης Λιόλιος έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο της Πάτρας – Ιδού τι μας δήλωσε

Δημητρίου

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Πατρών – Πύργου

Γιώργος Αθανασόπουλος

Τετάρτη η κηδεία του Παντελή Καρέλη στη Ζήρια

Χρήστος Βεργαναλάκης