Patra News
Slider Πολιτική

Του βγήκε ξινό το μπάσκετ του Ανδρουλάκη, ρήξη χιαστού και πάει για επέμβαση!

Δυσάρεστα τελικά τα νέα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη καθώς η απόφασή του να παίξει χθες μπάσκετ στο Ζάππειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη του προκάλεσε ρήξη χιαστού!

Aνθρωποι του περιβάλλοντος του κ.Ανδρουλάκη αναφέρουν πως ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι τελικά σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση και ενδεχομένως να χρειαστεί να χρειαστεί και χειρουργική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται πως χθες o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τζιν και παπούτσια για περπάτημα ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ.

Ωστόσο, σε μια δυνατή προσπάθειά του διεκδίκησης της μπάλας με την αντίπαλη ομάδα, στην οποία έπαιζε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, τραυματίστηκε. Αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για διάστρεμμα. Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, που έδειξαν ότι είχε υποστεί σοβαρό στραμπούληγμα και ότι του γύρισε το γόνατο.

Στόχος και θέληση και του ίδιου του προέδρου του κόμματος είναι να μιλήσει απόψε στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω οθόνης.

Παρόμοια Άρθρα

Βλέπουν εμπρησμό στη φωτιά της Δροσιάς και στέλνουν κλιμάκιο στην Πάτρα!

Νέα εφαρμογή απειλεί με μπλόκο και πρόστιμα οχήματα ανασφάλιστα ή χωρίς ΚΤΕΟ

Nikoleta

Συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών σε Σαγέικα και Νέο Βουπράσιο

Χρήστος Βεργαναλάκης