Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Την Παρασκευή στο δημοτικό συμβούλιο Δυτ. Αχαϊας θα συζητηθεί η επέκταση του φράγματος Πηνειού

Η επέκταση του φράγματος Πηνειού για την άρδευση του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως το είχε ζητήσει και ο επικεφαλής της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών Φίλιππος Λιάκος.

Το μείζον θέμα της επέκτασης του φράγματος Πηνειού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες άρδευσης της Δυτικής Αχαΐας θα συζητηθεί την Παρασκευή (30/9) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς που θα αναφερθεί στο ιστορικό του ζητήματος, στην τρέχουσα φάση του καθώς και στους αναγκαίους, από εδώ και εμπρός, χειρισμούς για την υλοποίησή του.

Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί η λήψη απόφασης του Συμβουλίου, με πρόθεση επίτευξης ομοφωνίας, τόσο για το θέμα αυτό καθαυτό όσο και για τα επόμενα βήματα προώθησης του αιτήματος.

Η δημοτική αρχή προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐα.

 

Παρόμοια Άρθρα

Τον βούτηξαν στο λιμάνι της Πάτρας πριν φύγει για Ιταλία με 14 τόνους λαθραίο καπνό!

Η δημοτική αρχή Πελετίδη παραδίδει ένα αληθινό στολίδι στην Πάτρα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Κατσανιώτης με ομογενείς στο Ααχεν

Δημητρίου