Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Στο νέο Μέγαρο στο ΚΕΤΧ μετακομίζουν Αστ. Διεύθυνση Αχαϊας, η Τροχαία, το Μεταγωγών και το Α’ ΑΤ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την κατασκευή ενός σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου στην Πάτρα από τη διυπουργική επιτροπή του ΣΔΙΤ που συνεδρίασε υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση.

Στο νέο κτίριο που θα ανεγερθεί με χρηματοδότηση μέσω Σύμπραξης Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα, στην παραχωρημένη πλέον για 50 χρόνια έκταση του ΚΕΤΧ, θα μεταφερθούν  η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Με άλλα λόγια θα μεταστεγαστούν οι υπηρεσίες που σήμερα βρίσκονται στον 3ο και 4ο όροφο του μεγάρου της ΕΛΑΣ, στην Ερμού.

Επιπλέον, προβλέπεται η μεταφορά του Τμήματος Μεταγωγών, του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και του Α’ Αστυνομικού Τμήματος που συστεγάζονται σε ακίνητο στην περιοχή της Ανθούπολης. Υπό επεξεργασία φέρεται πως είναι η πρόταση της μετακίνησης του μηχανοκίνητου στόλου της Αστυνομίας, από το παρκινγκ της οδού Αμερικής για λόγους ασφαλείας.

Παρόμοια Άρθρα

Δικηγόρος από τον Πύργο δίνει μάχη για τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σία και Μάρκου φέρνουν στη Βουλή το θέμα για το κτιριακό πρόβλημα Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του Αλέξανδρου Γραμματικού