Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Υγεία

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου επιτίθεται κατά του Γιάννη Καρβέλη!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείου Πύργου Γιάννης Γεωργίου εξαπέλυσε επίθεση κατά τουθ διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη:

«Το μόνο που γνωρίζει να κάνει καλά ο διοικητής της 6 ης ΥΠΕ κος Καρβέλης φαίνεται πως είναι οι μετακινήσεις προσωπικού.

Αθετεί ακόμα και τον λόγο του, που έδωσε προς το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου κατά την πρόσφατη συνάντηση μας.

Αντί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία με την απραξία τους έχουν φέρει το νοσοκομείο Πύργου, που λειτουργεί χωρίς ούτε ένα παθολόγο με οργανική θέση, χωρίς μόνιμο Πνευμονολόγο για τις ανάγκες της παθολογικής και της κλινικής Covid και με τη ΜΕΘ να βρίσκεται στα πρόθυρα της αναστολής λειτουργίας και με δεκάδες άλλες ελλείψεις, ο κ. Καρβέλης συνεχίζει τη μοναδική ενασχόληση του, που είναι η μετακίνηση νοσηλευτικού προσωπικού και η επιστροφή του στη ΝΜ Αμαλιάδας χωρίς κανένα αντικείμενο εργασίας!

Δεν βλέπουμε άλλο λόγο για τις τελευταίες επιστροφές προσωπικού προς την Ν.Μ. Αμαλιάδας πλην του «ρουσφετιού» και της εξαγοράς ψήφων καθώς η ώρα των εκλογών πλησιάζει.

Ενημερώνουμε λοιπόν για να γνωρίζουν, τόσο τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ όσο και τους Βουλευτές του Νομού, ότι δεν ψηφίζει μόνο η Αμαλιάδα και πως κατά την προεκλογική τους περίοδο θα είναι όλοι τους ανεπιθύμητοι στο Νοσοκομείο Πύργου»!

Παρόμοια Άρθρα

Τετ α τετ Γκάγκα -Πελετίδη και υποσχέσεις της υπουργού για το Καραμανδάνειο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μη χάσετε αυτό το βίντεο! «Μιλήστε Μεσολογγίτικα» με τον…Νίκο Αλιάγα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πάνω που θα άνοιγε ψυχιατρείο, πέθανε από καρδιά μόλις στα 45 του!

Χρήστος Βεργαναλάκης