Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Υγεία

Ο Πλεύρης άναψε πράσινο για Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Είπε ναι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για να εγκριθεί αναγκαίο κονδύλι προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά μένει να φανεί και έμπρακτα αν το εννοεί.

Το είπε ο ίδιος, σε συνάντηση με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, με βάση την αναγκαιότητα που έχει η περιοχή για μία τέτοια Μονάδα, ώστε να καλύψει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

«Είναι λυπηρό να χάνονται ζωές στον αγώνα δρόμου που κάνουν οι υγειονομικοί για την μεταφορά ασθενών, είτε στην Πάτρα είτε στα Ιωάννινα» του ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.

Ο κ. Πλεύρης αναμένει το αίτημα να του διαβιβασθεί από την 6η ΥΠε και έτσι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες που θα απαιτηθούν.

Παράλληλα, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η προκήρυξη της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου, για προσλήψεις 2 ιατρών. Οι θέσεις αφορούν, 1 επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και 1 θέση διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Χειρουργικής (για τη ΜΕΘ).

Παρόμοια Άρθρα

Καρβέλης – Μπούρας συνεργάζονται για τον εμβολιασμό φοιτητών

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αγαλιανός Αγρινίου: Ανατράπηκε το οχημά του και και βρήκε τραγικό θάνατο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Χαρά στη Μητρόπολη Πατρών, Αγιος ο Μητροπολίτης Δέρκων!

Δημητρίου