Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Μαλλιά-κουβάρια στην ΤΟ Αιγιάλειας της ΝΔ. Υπό παραίτηση (;) και ο αδελφός του αντιπεριφερειάρχη;

Κλυδωνισμοί στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιάλειας (ΔΗΜΤΟ) της ΝΔ, μετά την απόφαση τεσσάρων κομματικών της στελεχών να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, την υπουργό Παιδείας και τους βουλευτές, να βάλουν εναντίον τους και της Κυβέρνησης για τη μεταφορά του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα.

Φημολογείται ότι υπάρχει και 5ο στέλεχος που ήταν να παραιτηθεί, ο Φάνης Σακελλαρόπουλος, αδελφός του αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Πάνου, αλλά μάλλον για…ευνόητους λόγους κρατήθηκε μυστική η ανακατοσούρα! Δεν επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα.

Η  ΝΔ έχει λάβει τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης της ΔΗΜΤΟ, έχοντας ήδη καταλήξει σε μία απόφαση που θα προκαλέσει και νέους τριγμούς, εσωκομματικά.

Πληροφορίες θέλουν να μην αντικαθίστανται από επιλαχόντες οι «4», δηλαδή, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος Εργαζομένων ΔΕΥΑΑ Φώτης Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου Χρήστος Κοσσαράς και η Χριστίνα Σακκά.

Το κόμμα συνδέει τόσο αυτούς όσο και κάποιους που θα μπορούσαν να τους διαδεχθούν στη ΔΗΜΤΟ, με το «άρμα» του δημάρχου Δ. Καλογερόπουλου, ο οποίος δεν ανήκει στη ΝΔ!!!

Από τα πρακτικά της ΔΗΜΤΟ, όμως, έχει προκύψει και ένα πέμπτο κομματικό στέλεχος (από την Ανατολική Αιγιάλεια), το οποίο καταφέρθηκε με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά της κ. Κεραμέως, παρότρυνε δε σε κατάθεση ακόμα και των παραταξιακών ταυτοτήτων, ωστόσο δεν παραιτήθηκε ακόμα και η περίπτωσή του απασχολεί την ηγεσία της ΝΔ

Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ΤΟ Β. Σταθακάρος δεν σχολίασε καν τις εξελίξεις, παρά την πρόκληση που δέχθηκε από τους παραιτηθέντες…«αντί να λειτουργεί την ΤΟ προς ίδιο όφελος, να ακολουθήσει το παράδειγμά μας προς όφελος της πόλης»!

 

Παρόμοια Άρθρα

Ο Παύλος Μαρινάκης αποχαιρετά τον πεθερό του…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εσβησε στα 40 της μάνα δύο παιδιών στην Πάτρα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πέθανε γνωστός αστυνομικός εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ στην Αχαϊα

Χρήστος Βεργαναλάκης