Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κατηγόρησε τους Οικολόγους ότι ρίχνουν φίδια στο Λάππα Αχαϊας!!!

Απίστευτη ανάρτηση-τρολάρισμα από το μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας Θωμά Κουτρούμπα!!!

Μια κυρία έστειλε μήνυμα στην ΟΙΚΙΠΑ ότι αφήνει φίδια στις αυλές σπιτιών στο Λάππα της Αχαϊας!!!

Και ο κ. Κουτρούμπας απάντησε:
»Στον τηλεφωνητή της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ βρήκαμε το ακόλουθο (απομαγνητοφωνημένο κατά λέξη) μήνυμα από ευγενική (κατά τα άλλα) κυρία.
«Σας παίρνω από το Λάπα Αχαΐας. Θέλω να σας παρακαλέσω να μην ρίχνετε φίδια στις αυλές. Έχουμε γεμίσει, δεν μπορούν τα παιδιά μας να παίξουνε, φοβόμαστε. Εάν τ΄αγαπάτε τόσο πολύ, να τα έχετε στις αυλές σας.

Το καλύτερο γι’ αυτά τα ερπετά είναι να είναι στα βουνά, να ζούνε και να μην ενοχλάνε κανέναν. Λοιπόν σας παρακαλούμε να μην ξαναδούμε φίδια! Και να σας πω και το άλλο. Εμείς όταν τα βλέπουμε τα σκοτώνουμε. Αυτό σας αρέσει εσάς να σκοτώνουμε τα ερπετά που είναι ζωντανά; Εμάς δεν μας αρέσει. Δείχνετε να μην τα αγαπάτε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Και συνεχίζει ο κ. Κουτρούμπας: «Εγώ το’ λεγα στην ολομέλεια της ΟΙΚΙΠΑ να μην αφήσουμε τα φίδια στου Λάπα. Δεν με άκουσαν και να τώρα. Μας πήραν χαμπάρι όλοι. Η δική μου πρόταση ήταν να απελευθερώσουμε καβουρογαμόσταυρους. Μεταλλαγμένος κάβουρας με DNA βλάσφημου φορτηγατζή, που δαγκώνει όσους πιστεύουν σε τέτοιες …μακακίες!!!

Η μάχη με την ανθρώπινη ηλιθιότητα έληξε οριστικά!
Σύντροφοι χάσαμε!
Θωμάς Κουτρούμπας
Εκτροφέας φαιδρών ειδήσεων]!

Παρόμοια Άρθρα

Ομιλία Νίκης Κεραμέως και βραβεύσεις Γυναικών

Δημητρίου

Αγιασμός σε κλειστό κύκλο στον ΝΟΠ

Δημητρίου

Ειδικός ήρθε Πάτρα και προειδοποιεί: Μην καίτε καυσόξυλα!

Δημητρίου