Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Η ΝΔ Αχαϊας ανοίγει κουβέντα με τον κόσμο στο Ριόλο, στο καφενείο Νιφορόπουλου

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις διαλόγου της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αχαΐα. Πρώτος σταθμός την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου είναι ο Ριόλος όπου στο καφενείο Νιφορόπουλου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών της φιλελεύθερης παράταξης από την περιοχή.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και συνδιοργανώνεται με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος ης Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος και το μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. – Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ρήγας Θανασάς.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη της Οργάνωσης.
Την επόμενη Τετάρτη θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των τριών ακόμη συγκεντρώσεων στελεχών στη Δυτική Αχαΐα που θα πραγματοποιηθούν σε Κάτω Αχαΐα , Λουσικά και Λάππα.

Με το μεράκι και την ουσιαστική προσφορά του Προέδρου Νίκου Τσάμη , των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και των στελεχών της Οργάνωσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων τα οποία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας ενώ θα ξεκινήσει η λειτουργία τους από την Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Το Δ.Σ. της δραστήριας ΔΗΜ.Τ.Ο. προετοιμάζει τα εγκαίνια των γραφείων και μια σειρά άλλων στοχευμένων δράσεων στην περιοχή.

Παρόμοια Άρθρα

Η Πάτρα θα γεμίσει την Κυριακή με Αη Βασίληδες

Δημητρίου

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: 1.760 κλήσεις από την Τροχαία από 16 έως 22 Απριλίου

Πάτρα: Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Λακκόπετρας στο ιστορικό καταφύγιο στα Ψηλαλώνια

Nikoleta