Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Εψαλλε στην Παναγία την Προυσιώτισσα ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης πήρε για μια ακόμα χρονιά την ευλογία της Παναγίας της Προυσσιωτίσσης. Οπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έψαλλε στον Αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό της «Κυράς της Ρούμελης» της Παναγίας.

Και όπως εξομολογήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπαιδευτικός: «20 συναπτά έτη ψάλλω στη χάρη της πλαισιώνοντας το Αναλόγιο. Όλα αυτά τα χρόνια έχω συμψάλλει με τον Θεόδωρο Βασιλικό, τον Σπύρο Παυλάκη και τα τελευταία δυο χρόνια με τον Αγιορείτη Ιερομόναχο Αντίπα.

Φέτος στον εόρτιο Εσπερινό χοροστάτησε ο τιτουλάριος Επίσκοπος Ευμενείας, Βοηθός Επίσκοπος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Ειρηναίος, συμπαραστατούμενος υπό του Επισκόπου Ολβίας της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας κ. Επιφανίου, βοηθός του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ουκρανίας, για τις ποιμαντικές ανάγκες των Ελληνοφώνων της Ουκρανίας.

Τους δύο Επισκόπους καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος.

Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιώτατο Άγιο Καρπενησίου κ. Γεώργιο για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου, καθώς και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Προυσσού π. Ιωαννίκιο για την φιλοξενία και τα καλά του λόγια».

Παρόμοια Άρθρα

Μάγεψε η χορωδία Belcantes

Δημητρίου

Επείγον-εξαφάνιση: αν είδατε αυτόν τον άνδρα, ενημερώστε αμέσως

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ξεκινάει ο διαγωνισμός για το εργοστάσιο απορριμμάτων στην περιοχή Φλόκα Αχαΐας

Χρήστος Βεργαναλάκης