Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Γρ. Τριανταφυλλόπουλος: Θα άλλαζα τις κλειδαριές για να μην μπορεί ο Μπούρας να πάρει τον εξοπλισμό της Σχολής στην Πάτρα!!!

Επεισοδιακή η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας για το θέμα της Σχολής Φυσικοθεραπείας, που φεύγει από το Αίγιο με προορισμό την Πάτρα και τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εισηγητής του θέματος ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος: «Θεσμικά ο Δήμος Αιγιαλείας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Η απόφαση για προσφυγή στο ΣτΕ προχωράει. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουμε μέχρι να αποφανθεί το ΣτΕ.

Θα επιτρέψουμε στον κ. Μπούρα να υλοποιήσει τις απειλές του ότι θα έρθει να πάρει τον εξοπλισμό και να τον πάει στην Πάτρα; Αν θα ήταν στο χέρι μου, εγώ θα άλλαζα τις κλειδαριές και δεν θα τον άφηνα να μπει μέσα. Πέρα από το δίκιο που έχουμε, ούτε από νομικής πλευράς δεν έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιαλεία Αύριο» Χρήστος Γούτος: «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή για μένα από όσα χρόνια υπηρετώ τον Δήμο μας. Κάποιοι προκάτοχοί μας για να έρθουν σχολές στο Αίγιο έχασαν ολόκληρες περιουσίες. Φυσικά και έχουν ευθύνες κοινοβουλευτικά πρόσωπα και πολιτικά κόμματα. Νιώθω ότι κάνουμε μνημόσυνο του ΤΕΙ. Βλέπαμε τα σύννεφα, δεν είχαμε ομπρέλα. Δεν μιλήσαμε με την κ. Κεραμέως όταν πρωτοανέλαβε. Δεν δώσαμε τη μάχη όπως έπρεπε…».

«Η διαχείριση της δημοτικής αρχής ήταν εγκληματική. Αρκέστηκαν, ως συνήθως, σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα! Δεν είναι σε θέση ο κ. Καλογερόπουλος να κάνει αυτόν τον αγώνα. Διέπεται από μια αλαζονία», κατήγγειλε η επικεφαλής της παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και νομικός σύμβουλος του Δήμου Αιγιαλείας Γιώργος Μπέσκος έκανε λόγο για «υποκρισία, φαρισαϊσμό και πολιτικές σκοπιμότητες», ενώ αποκάλυψε ότι «θα κατατεθεί αίτηση ακυρώσεως και αναστολής».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Υπέστη εγκεφαλική βλάβη από ηλεκτροπληξία – Το Κράτος… τον στέλνει στον “καιάδα”!

Nikoleta

Κάτοικοι Παραλίας: Δήμαρχε, δώσε μας εξηγήσεις για το Πράσινο Σημείο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Και στην Ηλεία είχε πολλά πλοκάμια η σπείρα με τις πειρατικές συνδρομητικές συνδέσεις καναλιών

Χρήστος Βεργαναλάκης