Patra News
Slider Αθλητικά Χωρίς κατηγορία

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ “ΘΑΥΜΑ” ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Β’

Για την 7η αγωνιστική των play out της Super League 2 και συγκεκριμένα για τον β’ όμιλο, η Παναχαϊκή κέρδισε στο γήπεδο της Αγυιάς τον Ολυμπιακό Β’ με 1-0 και πήρε ρεβάνς για την βαριά ήττα στο παιχνίδι του α’ γύρου (5-0), σπρώχνοντας τους ερυθρόλευκους ακόμη περισσότερο προς στον υποβιβασμό.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται πλέον κοντά στη σωτηρία της, αφού συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ξέφυγε στο +4 από τον Παναθηναϊκό Β που την κυνηγάει, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του με τον Διαγόρα, το Σάββατο.

 

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 7’ ο Μπαρέ ενώ λίγο νωρίτερα, στο 4’ ο Αλιμπέ είχε αστοχήσει σε πέναλτι.

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας), Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα (72′ Πετράτος), Αλίμπε (72′ Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (63′ Ιατρούδης).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63′ Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (75′ Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Συγκινητικές στιγμές, ο πατέρας του Άλκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Nikoleta

Το καρφάκι που έριξε ο Σπ. Σκιαδαρέσης στον Ανδρ. Κατσανιώτη

Χρήστος Βεργαναλάκης

1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος: Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας – Φωτος

Δημητρίου