Patra News
Slider Αθλητικά

Πέταξε βαθμους στο Αίγιο η Παναχαϊκή

Δυο βαθμούς πέταξε σήμερα η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία αν και ήταν καλύτερη στο β ημίχρονο,  έμεινε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιγιάλειο για την 23η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής και  πλέον είναι στο +5 από τον Τηλυκράτης Λευκάδας.

Η πατρινή ομάδα όμως εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της αφού αν νικήσει στα δυο ματς που απομένουν, θα κόψει πρώτη το νήμα στον 4ο όμιλο.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ όταν ο Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Σκουτας έφυγε μόνος του και πλάσαρέ  τον Κολοβουρη και έγραψε το 1-0.

Στο τελευταίο 15λεπτο οι κοκκινόμαυροι ανέβασαν στροφές, με τους Κέρι και Καρακλάιτς ο οποίος στο 37΄ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κέρι  δεν ήταν εύστοχος αφού το έπιασε ο Ιωαννίδης.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Κέρι έκανε το σουτ από διαγώνια θέση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυά στο 38΄  γράφοντας το 1-1.

Η  Παναχαϊκή είχε καλή στιγμή και στο 43΄  με το σουτ του Κέρι αλλά το έβγαλε ο Ιωαννίδης ο οποίος κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι κοκκινόμαυροι πίεσαν ακόμα πιο πολύ στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπορέσαν να ξεκλειδώσουν την  άμυνα της Αιγιώτικης ομάδας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (69΄ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Καρακούτης (90΄Ψωμάρας), Σκούτας (46΄ Λιάτος), Κασταν (65΄ Βλαχόπουλος), Αλ. Αφούσι,  Χατζηαντωνίου.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Μαγκάκης (70΄Κυβελίδης), Τσακμάκης, Σμίλτος, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Καρακλαιτς (83΄Λιμάτσι), Τεγούσης και Κέρι.

Παρόμοια Άρθρα

Τρελαμένος με τους παίκτες του ο Σούλης Παπαδόπουλος

Δημητρίου

Δικαστική δικαίωση και για 2η ανεμβολίαστη υγειονομικό που είναι σε αναστολή (θα πάρει το 50% των αποδοχών της)

Χρήστος Βεργαναλάκης

Γιατράς: «Εγώ είμαι ερασιτέχνης, αυτά που έγιναν στο Λαύριο τα έχω ξαναζήσει στην Α2 ΕΣΚΑ-Η»

Δημητρίου