Patra News
LifeStyle

Αυτές είναι οι 5 εφαρμογές που θα πρέπει να έχετε στο κινητό σας

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κατεβασμένες στο κινητό τους αρκετές εφαρμογές που δεν χρειάζονται ή δεν χρησιμοποιούν, όμως λόγω μνήμης δεν μπορούμε να αποκτήσουμε όσες θέλουμε.

Άλλες είναι λιγότερο χρήσιμες και άλλες περισσότερο. Όλες όμως έχουν τον σκοό τους, που δεν είναι άλλος από το να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στο facebook ή το instagram αλλά σε apps που αφορούν τις υποχρεώσεις μας… και όχι μόνο. Ποια είναι αυτά;

1Password

Αν είστε από αυτούς που ξεχνούν τους κωδικούς αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή όπου θέλετε και το  1Password να θυμάται τον κωδικό που έχετε χρησιμοποιήσει.

Παράλληλα, δίνει συμβουλές για πιο ασφαλή password και ενημέρωνει αν κάποιος λογαριασμός σας έχει χακαριστεί. Έτσι λοιπόν, δεν χρειάζεται να θυμάστε όλους τους κωδικούς σας παρά μόνο αυτόν της εφαρμογής.

Google Photos

Γνωστή εφαρμογή που από το περιοδικό The Verge έχει χαρακτηριστεί ως «το καλύτερο φωτογραφικό προϊόν του πλανήτη».

Απελευθερώνει χώρο στον σκληρό δίσκο της συσκευής, και κάνει ακόμη πιο εύκολο τον διαμοιρασμό των φωτογραφιών σας με όποιον είστε μαζί, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και τα δικά σας άλμπουμ.

Μάλιστα, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας και να αγοράσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Pocket

Σας αρέσει να σκρολάρετε και να βρίσκετε διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο αλλά δεν έχετε πάντοτε χρόνο για να τα διαβάσετε; Αν ναι, τότε τo Pocket θα σας λύσει τα χέρια.

Μέσω αυτού μπορείτε να αποθηκεύετε οτιδήποτε δείτε στο διαδίκτυο και δεν μπορείτε να διαβάσετε ή να παρατηρήσετε εκείνη τη στιγμή. Επιστρέφετε σε αυτό όποτε έχετε χρόνο.

Waze

Εάν οδηγείτε, το Waze δεν πρέπει να λείπει από το κινητό σας. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη εφαρμογή για την ενημέρωση της κίνησης, καθώς πληροφορεί για τυχόν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων, για έργα που μπορεί να γίνονται, ακόμα και για ατυχήματα.

Επίσης, μπορεί να βοηθήσει να αναπροσαρμοστεί η διαδρομή ανάλογα με την κίνηση ενώ ξέρει και την ακριβή ώρα άφιξης στον προορισμό.

Το πιο σημαντικό; Γνωρίζει πού θα βρείτε την φθηνότερη βενζίνη.

Evernote

Μήπως είστε από αυτούς που θέλουν να τα έχουν όλα οργανωμένα; Αν η απάντηση είναι θετική, το evernote είναι εδώ για σας.

Σας βοηθάει να επικεντρωθείτε στις πιο σοβαρές ασχολίες που έχετε μέσα στην ημέρα και σας δίνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

Μπορείτε να εισάγετε όποια στοιχεία θέλετε ακόμα και να σκανάρετε χειρόγραφες σημειώσεις. Να προσθέσετε τη λίστα με όσα έχετε να κάνετε, αλλά και φωτογραφίες, εικόνες, ιστοσελίδες και ηχητικά.

 

Το app σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα να οργανώστε τις σημειώσεις σας έτσι που να μπορείτε να τις μοιραστείτε εύκολα με τον καθένα.

Παρόμοια Άρθρα

Ζέτα Μακρυπούλια για Μουτσινά: Με στεναχώρησε αυτό πολύ στον Νίκο

Nikoleta

R. Kelly: Καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία ο ράπερ

Nikoleta

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έτσι πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Nikoleta