Patra News
Slider Πολιτική

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με αντιπρόεδρο τον Κώστα Κατσίκη και έμβλημα τη δάδα της Ν.Δ. το κόμμα του

 

 «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες

– ΧΡΙ.Κ.Ε.» το νέο όνομά του!

 

 

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Κατσίκης ανέλαβε Αντιπρόεδρος και επικεφαλής εκλογικού αγώνα, του ΧΡΙ.Κ.Ε., που κατεβαίνει στις επικείμενες εθνικές εκλογές ως «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες – Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος» και με σήμα τη ιστορική δάδα της φιλελεύθερης παράταξης, που όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΧΡΙ.ΚΕ Νίκος Νικολόπουλος “ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχάραξε και αφού την πέταξε στα υπόγεια της Ρηγίλλης εκεί και την παράτησε”.

Ήδη ο   πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, συνοδευόμενος από τα μελη της επιτροπης του εκλογικού αγώνα  και τον δικηγόρο Αθηνών κ.  Χρήστο Έρδα, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την αίτηση συμμετοχής των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών – ΧΡΙ.Κ.Ε.» στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε αυτή περιγράφεται αναλυτικά και το έμβλημα του κόμματος, με την άσβεστη δάδα, η οποία συμβολίζει την πολιτική σκυταλοδρομία και την μεταλαμπάδευση των πολιτικών αξιών και αρχών, που πρεσβεύει ο παραδοσιακός κεντροδεξιός χώρος και η αυθεντική ιδεολογία του, όπως εκπορεύεται από τις παρακαταθήκες του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις του, επανέλαβε ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες – ΧΡΙ.Κ.Ε.» θα κατέλθουν αυτόνομα στις επικείμενες εθνικές εκλογές, εκφράζοντας αυθεντικά  την αντισυστημική ψήφο και τη διαμαρτυρία της υπερήφανης βάσης της λαϊκής κοινωνικής κεντροδεξιάς  για την πολιτική σήψη, την διαφθορά που έφερε η νταβαντζηδοκρατεία της  διαπλοκής  που επικρατεί στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας καθώς επίσης και την ιδεολογικοπολιτική μετάλλαξη που επέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κόμμα της γαλάζιας συμπαράταξης.

«Κατεβαίνουμε με έμβλημά μας τη ιστορική δάδα, που η ΝΔ «ξέχασε» στα υπόγεια. Την ανάβουμε εμείς οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» και θα την κρατήσουμε άσβεστη, για να φωτίσουμε τις διαχρονικές πολιτικές παρακαταθήκες της φιλελεύθερης παράταξης, για να δείξουμε το δρόμο της πολιτικής ανατροπής και για να φωταγωγήσουμε το κίνημα διαμαρτυρίας της πλατιάς αντισυστημικής συμμαχίας της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Για να συμπληρώσει ο επικεφαλής των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών – ΧΡΙ.Κ.Ε»:

«Οι συνθήκες είναι ώριμες για ανατροπή αυτού του σάπιου καθεστώτος που συνειδητά οδηγεί με προδιαγεγραμμένο σχέδιο την Ελλάδα σε ιστορική, κοινωνική και πολιτισμική μετάλλαξη. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε και την αγανάκτηση των νέων ψηφοφόρων, που νιώθουν αποστροφή και αηδία για την παρακμή που βιώνουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ένα μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων θα είναι  νέοι άνθρωποι που έρχονται καθημερινά στους κόλπους των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών – ΧΡΙ.Κ.Ε.» και βρίσκουν εφαλτήριο για την πολυπόθητη ανατροπή!»

 

Παρόμοια Άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Από την Αχαϊα, στο Ρέθυμνο και στη Δυτική Αθήνα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Εκδήλωση τιμής στη μνήμη του «Νεομάρτυρα της Δημοκρατίας» Σπύρου Μουστακλή

Με Λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στην Πάτρα – Φωτος

Δημητρίου