Patra News
Slider Πολιτική

Βόμβα: Φημολογία ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας παραιτήθηκε από σύμβουλος της Κυβέρνησης σε θέματα υγείας!

Την παραίτησή του από σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου για θέματα υγείας φέρεται να υπέβαλε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με δημοσίευμα του pronews.

Προς το παρόν οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο εάν ισχύουν, τότε προκαλούν πολλά ερωτήματα ως προς το τι… φοβάται ο Σ.Τσιόδρας και εγκαταλείπει την κυβέρνηση λίγους μήνες πριν τις εκλογές και ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα.

Μάλιστα να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του και ο Άντονι Φάουτσι, ο οποίος φεύγει σε λίγους μήνες.

O Αμερικανός επιδημιολόγος, Άντονι Φάουτσι, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλες τι ενέργειες διαχείρισης της πανδημίας στην Αμερική δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί μέχρι το τέλος της θητείας του προέδρου Τζο Μπάιντεν, τον Ιανουάριο του 2025, για να προχωρήσει στο «επόμενο κεφάλαιο» της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Άντονι Φάουτσι ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα παραιτηθεί από τις θέσεις του Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και του Εργαστηρίου Ανοσορρύθμισης «NIAID», καθώς και από τη θέση του επικεφαλής του Ιατρικού Συμβουλίου του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Θα αφήσω αυτές τις θέσεις τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να ακολουθήσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάουτσι

Παρόμοια Άρθρα

Εθελοντής στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο Μεσολογγίτης συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους

Η μάνα ζήτησε απ’ το γιο ένα ποτήρι νερό κι αυτός την γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Ν. Τζανάκος αποχαιρετά τον Σάκη Ξένο…