Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτισμός

Χαμός στα Κρέστενα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμός για χάρη του Β. Παπακωνσταντίνου στη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, στον κατάμεστο χώρο του Θεάτρου Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων.

Από το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αλλά και ολόκληρη την Ηλεία, έσπευσαν να απολαύσουν τον «αιώνιο έφηβο»!

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος καλωσόρισε το ενθουσιώδες κοινό, ευχόμενος καλή διασκέδαση με τον καλλιτέχνη που όπως είπε τον αγαπάμε και θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Αναφέρθηκε επίσης στον χαμό του κορυφαίου αστροφυσικού Σάκη Σιμόπουλου, δημότη του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και φίλου και τόνισε την μεγάλη απώλεια για την περιοχή μας καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

Δεν παρέλειψε δε, να επιστήσει την προσοχή όλων για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όσον αφορά τις δασικές πυρκαγιές, λέγοντας πως ο δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή για την αποφυγή ανάλογων φαινομένων, όπως η καταστροφική πυρκαγιά που προκλήθηκε πρόσφατα στην περιοχή των Κρεστένων.

Εξάλλου από την πλευρά του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, που όπως είπε «είχε την ιδέα να βρεθούμε όλοι μαζί σήμερα εδώ», ενώ ξεκίνησε τη συναυλία με τρία τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, με τον οποίο αποκάλυψε πως μια από τις τελευταίες συναυλίες που είχαν κάνει πριν από 40 και πλέον χρόνια, ήταν στη Γιορτή Σταφίδας Κρεστένων!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αλιφείρας κ. Κώστας Τσαρούχας, ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Δημητρακόπουλος, Γ.Γ. του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, πρόεδροι κοινοτήτων κ.α.

 

Παρόμοια Άρθρα

Εντονη φημολογία: Η Χριστίνα θα ψηφίσει υπέρ του γάμου ομόφυλων;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αρπαξαν από άνδρα στην περιοχή Ανδραβίδας 11.300 ευρώ μέσω αγγελίας μαϊμού…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Εξαφανίζονται σιγά – σιγά οι προσκλήσεις για τη βραδιά αφιέρωμα στον Μίκη στο Φρούριο του Ρίου