Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Φιλ. Λιάκος: Οι συνδημότες μας είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν στη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας

τ

Μήνυμα στους δημότες της Δυτικής Αχαϊας έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος με αφορμή το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου:

Αγαπητοί συνδημότες,
Τελευταία ημέρα του Αυγούστου σήμερα που για πολλούς σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού. Ένα καλοκαίρι που τα χωριά μας «ζωντάνεψαν» και πάλι από κόσμο, δύο χρόνια μετά τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού, ένα καλοκαίρι θερμό όχι μόνο λόγω ζέστης, αλλά και λόγω των πολιτικών συζητήσεων!

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχα τη χαρά να έρθω σε επαφή με πολλούς συνδημότες μας, αλλά και ετεροδημότες, σε όλα σχεδόν τα χωριά του Δήμου μας, να συζητήσω και να ανταλλάξω απόψεις. Όλες οι συναντήσεις και συζητήσεις μας είχαν έναν κοινό παρανομαστή: την αγωνία για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Φυσικά δεν έλειψαν οι αναφορές στα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει με τις πολιτικές που ακολουθεί η δημοτική Αρχή σε σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας, όπως η ύδρευση, η άρδευση, η οδοποιία, η καθαριότητα, ενώ αναδείχτηκε και μάλιστα πολλές φορές η αρνητική στάση του κόσμου απέναντι σε κινήσεις που έρχονται από το παρελθόν και αφορούν περισσότερο την… πολιτική αποκατάσταση προσώπων κι όχι πραγματικού ενδιαφέροντος για την περιοχή μας.

Θα ήθελα όμως να σταθώ στην ευρεία αποδοχή του κόσμου στη νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε, η οποία είναι πραγματικά συγκινητική και γι’ αυτό θέλω δημόσια να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στο πρόσωπό μου, αλλά και στην παράταξή μας, την οποία πλαισιώνουν νέοι άνθρωποι, αλλά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Οι συνδημότες μας απέδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν στη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε εδώ και συνεχίζουμε πιο δυνατά, πιο μαζικά!

Με εκτίμηση
Φίλιππος Λιάκος
Επικεφαλής “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών”

Παρόμοια Άρθρα

Μπέσκος προς Καρβέλη και Πρωθυπουργό: Κάντε κάτι άμεσα. Η Αιγιάλεια δεν έχει ασθενοφόρα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στην πρώτη γραμμή της μάχης για το ναυάγιο της Πύλου ο Καρβέλης ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πένθος σε Λαμπίρι και Αίγιο για το θάνατο του Γιώργου Μαλεβίτη

Χρήστος Βεργαναλάκης