Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τι συζήτησαν ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητή κ. Χρήστο Μπούρα.

Οπως ενημέρωσε η ΔΑΠ:

«Στην συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν θέματα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, όπως για την κατάσταση του επικρατεί στις Εστίες του Πανεπιστημίου.

Ως Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ Πάτρας προτείναμε την επέκταση του μέτρου των Βιομηχανικών Διδακτορικών και στα μεταπτυχιακά, καθώς επίσης και την … κάρτας απεριορίστων διαδρομών για το αστικό ΚΤΕΛ, για τα δρομολόγια απο και προς το πανεπιστήμιο, με μειωμένο αντίτιμο.

Ενημερωθήκαμε απο τον κ. Μπούρα για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ανάδειξη εκπροσώπων στις Γενικές Συνέλευσης των Τμημάτων, καθώς επίσης και για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου.

Ως Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ Πάτρας εκφράσαμε τα συγχαρητήρια μας στην Πρυτανική Αρχή για το έργο και τις πρωτοβουλίες της που αποσκοπούν στην αναβάθμιση τόσο του επιπέδου των Σπουδών όσο και γενικότερα του επίπεδου του Πανεπιστημίου. Από το Γραφείο Τύπου της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ.

Παρόμοια Άρθρα

Φοβερές καταγγελίες της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΕΑΔ για φαγοπότι και λεηλασία χρημάτων στην Πάτρα! Εισαγγελέας ακούει;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πέθανε στα 62 του αντιδήμαρχος, χτυπημένος βαριά από κορονοϊό…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ολο το στόρι: Η Ασφάλεια Πατρών έπιασε τον ένοχο στις ένοπλες ληστείες σε ΕΛΤΑ Βραχνεϊκων, πρακτορείο ΟΠΑΠ και μίνι μάρκετ

Χρήστος Βεργαναλάκης